Tudnátok tippeket adni mivel lehetne egy nőt megvigasztalni, megnyugtatni abortusz után?
Szerintem csak ennyit tehetsz amiket leírtál.Próbálj a kedvében járni és mellette lenni ebben a nehéz időszakban.
AZt,hogy nem ez a legalkalmasabb időpont a lánykérésre,hááát nem tudom.Elsülhet jól is rosszul is a dolog.Nem voltam ilyen helyzetben szerencsére sosem mint a párod,de úgy gondolom én örülnék a lánykérésnek.Persze nem vagyunk egyformák...
Nagyon kedves vagy, hogy így törödsz a pároddal!
Nekem is volt nemrég egy missed ab.-om, és leginkább nekem is arra volt szükségem, hogy kibeszéljem magamból a fájdalmat. Talán minden nő így van a problémákkal, hogy szereti többször elmondani ugyanazt, körüljárni több szempontból. Ez segít a feldolgozásban. Ha te türelmesen és figyelmesen végighallgatod, az óriási segítség! Ne hagyd, hogy a párod visszafojtsa magába a dolgot! Engedd meg neki, hogy - bár gondolom te is padlón vagy, hiszen a te gyereked is - kisírja magát, kipanaszkodja a bánatát! Ha ő megnyugodott, akkor hidd el, ő is fog segíteni neked feldolgozni az eseményeket!
Ha nem lettünk volna házasok a párommal, nekem jól esett volna a leánykérés. Biztosított volna arról, hogy bár most nem szerencsés a helyzetünk, de ő nem azért van velem együtt, mert mindig happy vagyok, hanem miattam. Lehet, hogy nagyon óvatosan meg kéne próbálnod ;-)
Múlt nyáron pl szerintem több babánk is megfogant, de el is mentek rögtön (kb 2 nappal a fogantatás után valahogy fizikailag érzem a babát) Mondtam a páromnak, hogy nagyon kivagyok emiatt. Vett nekem egy Bolát (amolyan pocakos csengettyű). Ez nekem nagyon jólesett akkor.
Idő, türelem, türelem, türelem, és továbbra is kedvesség! :-* Össze fog jönni a baba, ne féljetek! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!