Veteles utan mikor lehetunk egyutt?
Figyelt kérdés
1 hete veteltem el, termeszetes uton, 12 hetes voltam, de a magzat csak max 6 hetes volt. Nem nagyon van mar verzes, mar csak annyira, mint az utolso 2 napban szokott lenni. Ha hetvegeig elmulik, lehetunk egyutt parommal? Mar nagyon reg nem voltunk egyutt, mert 7 hetes korom ota barnaztam. Meg egymashoz bujni is alig mertunk a barnazas kezdete ota, mert ha odabujok hozza, akkor abbol szex lett volna, es attol meg feltunk, hogy bajt csinalunk.2013. máj. 15. 19:16
1/12 anonim válasza:
Ha mar nem verzel nyugodtan lehettek egyutt ovszerrel vedekezzetek.
Kezd el szedni ujra a folsavat es a multit is.
2/12 anonim válasza:
vetélés után 3-hónapot szoktak várni h regenerálodjon a szervezeted és felkészüljön egy ujjabb terhességre.
3/12 anonim válasza:
Kezd el szedni a folsavat és a E vitamint a 400mg-ost.
4/12 anonim válasza:
Ha nem volt műtéti befejezés akkor a vérzés elmúltával már lehettek együtt. Várjatok 3-4 hónapot és utána próbálkozhattok is az új babával. Folsavat elég ha próbálkozás előtt 1-2 héttel elkezded szedni. És legközelebb ha barnázol kérj duphastront vagy egyéb sárga test hormont.
5/12 A kérdező kommentje:
Mar elkezdjem? Augusztusban szeretnenk ujraprobalkozni,....mar ha kibirom addig. Mar most szeretnek probalkozni...de tudom, hogy varnunk kell:(
2013. máj. 15. 19:25
6/12 anonim válasza:
igen nyugodtan elkezdheted szedni.
7/12 anonim válasza:
Ha elmúlik a vérzés, akkor lehettek együtt. Én is így jártam tavaly ilyenkor és szintén augusztusban próbálkoztunk először. Én a vetélés után azonnal elkezdtem szedni terhesvitamint. Augusztusban sikerült is az újabb baba és már bármikor megérkezhet :-)
8/12 anonim válasza:
én 6 hetesen vetéltem, és egy 1 hónapot se vártunk, mihelyst elmúlt a vérzés újra nekiláttunk.
függ attól is, hogy hány hetesen történt a vetélés. nálunk a baba vagy felszívódott vagy ki se fejlődött, nem tudjuk.
4 hónap múlva sikerült újra teherbe esnem.
23hkm
9/12 anonim válasza:
Azert egy menszeszt varj ki de semmi akadaja hogy probalkozzatok.
Gyogyszert igen mar most el kell kezdeni szedni hogy helyrejojjon a szervezet tehat folsav es terhes multi mehet akar egy evvel a tervezett terhesseg elott.
Nem erdemes semmi hormonost szedni mert ha a baba nem oke akkor elmegy a hormon mellett is.
A szex mehet ha mar nincs verzesed.
10/12 anonim válasza:
Én januárban 5 hetesen vetéltem el, nem kellett műtéti befejezés. Mi azonnal próbálkoztunk, amit utólag már kicsit bánok. Márciusban sikerült is a bab viszont 6 hetesen barnáztam Rutascorbint kaptam, 7 hetesen véreztem akkor sárgatest pótlást kaptam. Most 13 hetes vagyok, szerencsére minden rendben a picinkkel, de nehéz volt és tele volt aggódalommal az idáig vezető út. Utolag azt mondom várnom kellett volna 2-3 mensit, mert akkor talán nem lettek volna ezek a vérzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!