Lombikos vagyok,3 embriót kaptam vissza, ma vagyok 5+4 hetes, és piros vérzés jött ma enyhe hasfájással. Volt valakinek ilyen? Clexane-t is szúrok.
Figyelt kérdés
Már beszéltem orvossal, mondta mit hogy szedjek tovább. De volt valaki így és mégis megmaradt a terhesség?2013. máj. 15. 13:29
11/20 A kérdező kommentje:
Vérzés csak tegnap dél körül volt, ma kevés barna van. Remélem elmúlik.
2013. máj. 16. 07:55
12/20 A kérdező kommentje:
Ma is volt két csepp vér. :(
2013. máj. 16. 14:09
13/20 anonim válasza:
Ha kevés, az még nem baj, de a helyedben én zargatnám az orvosom. Talán tényleg csak annyi, hogy meg akar jönni, de ugye nem tud, és próbálkozik a szervezet, de szerintem, lombikosként több figyelem járna. Szedsz terhesvitamint és magnéziumot? Szerintem, nem ártana.
És tudod, amit már írtam is: csak pihenés és nyugalom. És a pozitív gondolkodás... Minden rendben lesz.
(Egyébként most kapcsolok, hogy ugye 3 embriót kaptál vissza... lehet, hogy nem mind a háromnak sikerül rendesen megtapadnia, vagy ez a kis maszatolás az, hogy beágyazódnak, és mint nálam is, bontják az erek falát.)
14/20 A kérdező kommentje:
Persze szedek mindent, magnéziumot is, femibiont is, c-vitamin, kálcium pezsgőtabi. Fekszek folyamatosan, hát a Kaáli 100 km-re van, itt meg a doki holnap nem rendel, legközelebb kedden tudok menni a pünkösd miatt. De hátha nem lesz több már, ma volt az a két csepp piros vér, meg néha kis barna maszat. Utro is megy persze hüvelybe is szájon át is. Holnap azért csinálok egy tesztet is még, utoljára hétfőn csináltam, annál egyforma volt a két csík.
2013. máj. 16. 19:15
15/20 A kérdező kommentje:
6+2 naposan ultrahangon láttuk a babókat. Ketten vannak, egyiknek már pulzált a szíve. :)
2013. máj. 25. 18:33
16/20 anonim válasza:
Oh, az fantasztikus! A valószínű, hogy a harmadik okozta a kis gubancot, de a lényeg, hogy egy baba már fix. :) Nagyon drukkolok a másik piciért is! :)
Gratulálok! :)
17/20 anonim válasza:
Nagyon örülök, és gratulálok! :) Csak így tovább!
18/20 A kérdező kommentje:
7+2 napos uh-n mindkét baba szíve dobog! :)
2013. máj. 31. 17:01
19/20 anonim válasza:
Innen a távolból küldök egy szép nagy széles vigyort és egy hatalmas nagy gratulációt! :) :) Nagyon örülök, hogy összejöttek a babák és minden rendben van. :) Izgalmas hónapok előtt állsz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!