Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lombikos vagyok,3 embriót...

Lombikos vagyok,3 embriót kaptam vissza, ma vagyok 5+4 hetes, és piros vérzés jött ma enyhe hasfájással. Volt valakinek ilyen? Clexane-t is szúrok.

Figyelt kérdés
Már beszéltem orvossal, mondta mit hogy szedjek tovább. De volt valaki így és mégis megmaradt a terhesség?

2013. máj. 15. 13:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Megmaradhat persze, de én mielőbb elmennék dokihoz.
2013. máj. 15. 13:32
 2/20 A kérdező kommentje:

UH-ra?

Azt mondták a Kaáliban most ne menjek, ne piszkáljuk...

2013. máj. 15. 13:33
 3/20 A kérdező kommentje:
Ha lesz erősebb görcsölés akkor elmegyek...
2013. máj. 15. 13:34
 4/20 anonim ***** válasza:
Én nem is telefonáltam volna, már ott állnék az ajtóban, h uh-zzanak meg. Remélem minden rendben lesz, mikor kell menned?
2013. máj. 15. 13:35
 5/20 A kérdező kommentje:
Hát a Kaliba május 28-ra várnak uh-ra, és 100 km-revan tőlünk, majd itt helyben akarok elmenni, várok egy kicsit mi lesz.
2013. máj. 15. 13:48
 6/20 A kérdező kommentje:
bocs, Kaáliba helyesen...
2013. máj. 15. 13:49
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem lombikosak vagyunk, spontán fogant a babánk, de velünk is volt ilyen a 6. és a 7. héten. A babánk megmaradt, mint kiderült, teljesen normális jelenség volt, minden okés és rendben. Persze, azért konktaktolj az orvosoddal, én is azt tettem. Egyébként most vagyunk 26 hetesek, semmi más probléma nem fordult elő.
2013. máj. 15. 18:52
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad! Remélem nem lesz folytatás, délelőtt volt csak vérzés.
2013. máj. 15. 19:18
 9/20 anonim ***** válasza:

Nagyon szurkolok! :)

Nálunk annyi állt a dolgok hátterében, hogy az embrionális keringés csatlakozott az én keringésemhez, csak közben pár ér elpattant, ami okozta az enyhe véres folyást. Azt mondták, ez normális, valószínűleg gyengébb volt a méhemben pár érnek a fala, ne is foglalkozzak vele. :) Azóta, ahogy írtam is, szerencsére semmi probléma, minden rendben.

Szívből kívánom, hogy nálatok is ez álljon a dolgok hátterében! Majd azért írj, kérlek! Nagyon szurkolok!

2013. máj. 15. 21:12
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, írok majd!
2013. máj. 15. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!