Kérlek írjátok le a tapasztalataitokat, akik hasonló cipőben jártatok mint most én! Nagyon félek hogy esetleg elmegy a nagyon rég várt babánk?!
Amit most tehetsz, hogy vársz, és megpróbálsz pozitívan gondolkodni. Bízz az orvosban, most azért eléggé megtámogatjátok a picit a duphasontonnal. A gyógyszer mellett folytattál diétát, vagy csak egészségesebb életmódot?
Kis barnázás sokszor előfordul a kismamáknál, ne aggódj, csak szedd a gyógyszert. Természetes, h szurkál a hasad, megjön érzés is természetes. Pihenj és csak pozitívan. Kitartást nektek!
Szerintem is az a legjobb, ha hallgatsz az orvosodra, védőnődre, kíméled magad és sokat pihensz. Az teljesen normális, hogy szurkál a poci, akkor se ijedj meg, ha teljesen olyan érzést tapasztalsz, mintha meg akarna jönni. Az is normális. Nekem például a 12. hétig tartott és így az első időszakban minden esedékes mensesnél feszült a hasam. Fontos, hogy gondolkodj pozitívan, ne aggodalmaskodj, örülj inkább a kis meglepetésnek! Nem tudom, miket javasolt még, de gondolom, folsav, terhesvitamin, magnézium és ilyesmik gondolom, szóba jöttek.
Gratulálok és fő a nyugalom! :)
26 hkm
Bocs, off, de az IR miért okoz vetélést? Főleg ha szeded a mercet és nem eszel cukrot pl.
Nem kötekedés, de érdekel, hasonló cipőben járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!