Mikor kell a babának befordulni?
Szülésig. Az első babám nem fordult be, császár lett. Ne félj tőle.
Második még 31-32-ik héten is fordult egyet dea 36. héten befordult így simán született.
A harmadi...hát...izgi. 27.hét fejvégü, 29.hét farfekvéses, 36.hét fejvégü, 38.hétre ismét faros. Péntekre vagyok kiírva, az éjjel átfordult, ma uh- n meg is erősítették.
Most faros szülésre készültünk mivel már szültem. Remélem már nem fordul vissza péntekig (indítják).
Nekem azt mondták, hogy gyakorlatilag bármikor befordulhat, akár még az utolsó pár hétben is. 26 hetes vagyok, egy héttel járok mögötted, és szintén medencevégű fekvésben van a kislányunk. Egyik ismerősnek a 34-35. hét környékén fordult be a baba, úgy, hogy nem vette észre, mert a pici valószínűleg este fordult át. Csak annyit vettek észre, hogy egyik nap medencevégű volt, másik nap rendesen befordult. (Kórházban volt, szóval naponta ultrahangozták őt)
Ne aggódj, ne félj, még simán pörögnek-forognak, akármikor befordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!