Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. hányadik hétben kell...

Kb. hányadik hétben kell befordulni a babának?

Figyelt kérdés

2013. márc. 18. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindkét lányom már a 20. héten befordult, a fiam meg még mindig faros:(

32hkm.

2013. márc. 18. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
a lányom a 36. heti uh-n még faros volt, mondta is a doki, h még bármikor megtörténhet ne féljek, akár még a vizsgálat után egyből. Mire beindult a szülés, már minden rendben zajlott...:)
2013. márc. 18. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinél változó.Nekem pl már a 30.hétre befordult,és azóta is fejvégű :)

De hallottam már olyan kismamát is,akinek csak a 38.héten fordult be,vagy közvetlenül a szülés előtt.Az orvosok azt szokták mondani,hogy akinek a 30. hétre befordul,annak már nagy valószínűséggel úgy is marad szülésig.

32+6 hkm

2013. márc. 18. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Dokim azt mondta, hogy akinek még nem fejvégű korán a babája, annak általában a 28-32. hét körül már biztos befordul. S vannak a kivételek, mint mondjuk én is ilyen voltam, mert nekem a 34-35. héten gondolta meg magát a lányom, és csak ekkor fordult be. De mint írják lehet még később is.
2013. márc. 18. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem a 36héten még mindig faros volt :( 36+6hkm
2013. márc. 18. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagy általánosságban a 28. hétig be szokott fordulni, de természetesen még utána is van rá esély. Ismerek olyat, akinek 37 hetesen fordult be (határozottan érezte).
2013. márc. 19. 12:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 35.héten,nem kis fájdalommal,de boldog voltam hogy befordult tündérkém,mert már kezdtem parázni.
2013. márc. 19. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!