Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti miből gondoljátok h a...

Ti miből gondoljátok h a babának tetszik/utálja az éppen hallgatott zenét?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel próbáltam ki. Kicsit mozgolódott a babám, a hasamra tettem a felhúzós zenés játékot és kb. a második lejátszásnál nagyon beindult. Pont ott ahol a játék volt. Mintha le akarta vna rúgni. Ma reggel is lejátszottam neki és elkezdett mozgolódni (nem mozgott addig), de most nem akarta mindenáron lerúgni :-) Most akkor tetszik neki vagy nem? Ti honnan tudjátok h a babátoknak tetszik-e vmi vagy éppen nem?

26+3 h km

2013. máj. 11. 07:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Hat en ezen nem nagyon gorcsoltem. Azonban en magam Green Day-t hallgattam sokaig! Fiam 2 es fel evesen imadja!

Soha nem traktaltam ot babajatek zenevel. Mert az nem igazi szamomra.

Szerintem meg nagyon korai megmondani hogy "mit szeret". Ha kibujik ugyis latni fogod.

Utoirat: Kisfiamnak ma kezdtem bevezetni a musicaleket. egyenlore magyarul...annyira tetszett neki, hogy a Jozsef es a szines szelesvasznu alomkabat-bol Jozsef dalat 6x nyomta ujra es ujra....

2013. máj. 11. 07:13
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
hát ez irtó egyszerű....kisbabám mikor az én abszolut szörnyű fahangomat hallja kis arcán döbbenettel figyel rövid ideig majd legörbül a kis szája és sírni kezd:)amikor minöségi zenét hallgatunk eszeveszett rugiba kezd ,és oriási mosoly ül az arcán:)
2013. máj. 11. 07:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Megmondom őszíntén h nem nagyon hallgatok zenét, max. csak ha autóban ülök. De azokra nem reagált vagy nem vettem észre. Csak tegnap gondoltam h kipróbálom ezzel a játékkal, amire be is indult, csak nem tudom h azért mert tetszett neki vagy sem...

Kedves 2.! Nekem még a pocakomban van, ezért nem látom az arckifejezését h mi tetszik neki. Csak a mozgásra alapozhatok!

2013. máj. 11. 07:36
 4/6 anonim ***** válasza:
oh bocs nem vettem ki ,hogy még pocaklakó:)
2013. máj. 11. 07:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Semmi gond! :-)
2013. máj. 11. 08:21
 6/6 anonim ***** válasza:

AQmíg pocakos az ember nekem a második terhességem alatt is bebizonyosodott, hogy ami nekem tetszik az teszik a pocaklakómmanak is és ami nem az neki sem. Nem tudom honnan talán megérzés illetve a szívritmussal van összefüggésben amit ők még nagyon nagyon éreznek.

Viszont lehet akkor éppen neki nem volt hangulata pont azt hallgatni és ezért akarta lerúgni a másik alkalommal meg vevő volt rá. Ezt én is érzékelem csk sajnos vannak olyan helyzetek amikor nincs választása az embernek csinálnia kell azt amit kell. Pl dolgozom még 27 hetes kismama vagyok) és néha amikor könyvelem le a betegeket és egy helyben ülök jelez a kis pocakmanóm, hogy Anya ideje lenne rázni. :)

2013. máj. 11. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!