Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinél apás szülés volt, az...

Akinél apás szülés volt, az apuka hogy viselte a dolgokat?

Figyelt kérdés

2013. máj. 14. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én férjem sem volt szívbajos lazán írta az SMSeket a méhlepény felett ami az ágy mellett volt egy lavórba :D
2013. máj. 14. 15:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Igazán jo kis sztorik.. köszi mindenkinek aki írt, és írjatok még bátran!
2013. máj. 14. 15:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálunk a férjem nem nagyon akart bejönni, mert tudta, hogy nem fogja jól viselni, de én szerettem volna, hogy legalább amíg csak a vajúdás megy, addig ott lenne, ki tudja meddig tart, aztán ha mégis megjön a kedve benn marad. Szerencsére nem volt hosszú menet, mert délután 4-től kezdtünk a szülőszobán, fél 7-kor lett igazán fájdalmas, és fél 8-kor fektettek fel hogy akkor kitolás jön. Hát ekkor, amikor körbekaptak az emberek, ekkor láttam hogy kirohan, és még az egyik csecsemős kezébe nyomja a fényképezőgépet :)

Pontosan 8-kor megszületett a lányunk :)

Úgyhogy végülis nem lett igazán apás a szülés, bár én így mondom, mert onnantól már úgyis csak a dokira figyeltem, nekem nem lett volna segítség...sőt :)

2013. máj. 14. 16:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én férjemről tudni kell,h egy sima vérvételtől is retteg és rosszul van.Nem igazán akartam elöszőr,h bent legyen,de végül így döntöttünk.Nagyon ügyes volt végig segített ,bíztatott,nem is tudom,h ment volna nélküle.A köldözsinórt is ő vágta el és semmi rosszullét.A legszebb élmény marad mindkettőnknek:-)))
2013. máj. 14. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!