Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tonicot ittam 10 hetes vagyok,...

Tonicot ittam 10 hetes vagyok, ugye nem baj?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok egy ilyen pánikolos kismama soha nem tettem még fel ilyen kérdést, hogy mit ehettek és mit ihatok. De most azt olvastam hogy a tonic ártalmas a terhesség első felében. Ez igaz? Van aki itta és nem lett a babának baja? Nem tehetek rólla de nagyon kívánom.
2013. máj. 13. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy-két pohár nem árt, gondolom, nem rendszeresen és literszámra iszod.

Semmi baj nem lesz belöle, ne idegeskedj.

2013. máj. 13. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, árthat. Kinint tartalmaz, vérbőséget okozhat, nem beszélve arról, hogy a szénsav se túl egészséges.

Valahogy próbáld mellőzni.

2013. máj. 13. 22:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké persze mától nem iszom. Nem tudtam hogy árthat. De a szénsavval mi a gond. Akkor üdítőt se ihatok vagy ásványvizet?
2013. máj. 13. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Igyál nyugodtan továbbra is, csak ne literszámra mindennap. Nem lesz semmi bajod tőle :)

Nem kell hinni ilyen vészmadaraknak....

2013. máj. 13. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:

A kinin NAGY mennyiségben ártalmas LEHET - de egy literben sincs annyi, ami problémás. Ha egy-két pohárral megiszol, semmi baj sem lesz belöle.

A szénsavas meg csak annyiban nem jó, hogy felfújodhatsz töle és az kellemetlen, bajod nem lesz, sem a babának.

2013. máj. 13. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem az émelygésre csak ez használt, több hétig ittam, napi fél, 1 litert, semmi baj nem volt belőle.
2013. máj. 14. 10:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a terhességem vége felé kívántam nagyon. Nem minden nap, de minden héten ittam egy-egy pohárral. Semmi baj nem lett tőle. Én is csak mostanában láttam, hogy páran írják, hogy baj-e.
2013. máj. 14. 10:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az az igazság hogy nem kockáztatnék inkább, és most már nem is kívánom.
2013. máj. 14. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!