Lehet h terhes (leszek) cigizek, és tegnap ittam is (na persze nem vagyok iszákos csak épp utolso osztálybuli volt .3 nappal ezelöt megvolt a mensim és a vőlegényem belémélvezett?
Szakközépbe simán járhat az ember 20-21 éves koráig.
Kérdező: én úgy tudom, hogy ha ilyen korán valami bajt csinálsz, akkor elvetélsz. De olvass utána.
Egyébként is nagyon ajánlom, hogy ha babát terveztek, akkor már jó előre kezdj el tájékozódni, az interneten annyi infó van, hogy jóó sokáig tart, mire az ember kiokosítja magát. Viszont érdemes, mert sokszor hasznosabb sok ember tapasztalatát meghallgatni, mint a néhány ismerősét.
Gyest egyébként kapsz így is, gyedet nem kapsz, ha nem dolgoztál. De ezeknek a dolgoknak is nézz utána.
az aktus után 3 nappal a baba még be sem ágyazódott, így még nincs összekapcsolódva a vérkeringésetek.
Így nem is tudsz neki ártani.
Én január 3.-án teszteltem pozitívat, mert akkor késett a mensim 1 napja. Nem számítottam a babára, végigpiáltam, végigcigiztem a szilvesztert (barna szofi 2 dobozzal). (Persze a cigit letettem utána)
Ma már egészséges másfél éves nagyfiú aki a kiírt napon született 3700 g-al :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!