Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ha a dokim pont...

Szerintetek ha a dokim pont akkor megy nyaralni amikorra ki vagyok írva, akkor ha kérem beindítja előbb a szülést? Pár nappal előbbre gondolok!

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 11:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ez doki függő!

Nekem december 20-án indította be (kérésemre), mert szerettem volna itthon karácsonyozni a másik kettővel

2013. ápr. 24. 11:40
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Elev kiakadnék ha úgy vállalna be egy doki hogy a kiírásom időpontjában elmegy nyaralni. Nem választanám őt, néznék más doki után. A másik hogy a gyerek nem véletlenül születik akkor amikor. Nem kérném semmi szín alatt hogy indítsák meg a szülést, ha a baba egészsége nem indokolja. A gyerekem fontosabb mint az én kívánságom hogy kinél akarok szülni.
2013. ápr. 24. 11:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Másodikkal értek egyet, de a válasz az, hogy ha megkéred, szerintem megteszi. Sajnos.
2013. ápr. 24. 11:59
 4/14 anonim ***** válasza:

nem értek ezzel egyet, hisz emberekből vagyunk, egy dokinak is kell a pihenés, ennyi erővel soha ne menjen szabira, mert mindig van olyan kismama, aki pont akkor szül.

Amúgy én jó, hogy beindíttattam, mert a nyakára volt tekeredve a köldök zsinor.

első voltam

2013. ápr. 24. 12:09
 5/14 anonim ***** válasza:

Már bocs, de nem azt mondtam hogy ne menjen szabira. De igenis amikorra betervezi a nyaralását, arra az időpontra kiírt kismamát ne vállaljon el. Vagy az kell ugye hogy tömjék a zsebét a terhesgondozásért, anyuka meg le van szarva. Ez nagyon gerinctelen dolog. Azt is elárulom hogy mindkét gyerekem nyakán rajta volt a zsinór. Ez nagyon gyakori dolog. Az egyiket túlhordtam 2 héttel, de teljesen egészségesen, 4 óras alatt megszületett, a másik a kiírt napon, 3,5 óra alatt. Neki 2x volt nyakán a zsinór. Ez nem ritka dolog, és nem indoka a szülésindításnak. Sőt, még probléma is lehet belőle.

Persze ma pénz beszél, kutya ugat. Anyuka rendel, az orvos meg indít császároz stb, persze felelősségvállalási nyilatkozat aláíratva, ő nem hibás semmiben.

2013. ápr. 24. 12:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Kedves 2.-ik válaszoló!Az első kislányomat is nála szültem és ezt most sem szeretném másként!!!Nagyon elégedett vagyok az orvosommal és pont azért nem szeretnék másnál szülni!!Ő minden évben pont akkor megy nyaralni,mert a lányának akkor van a szülinapja és ezt mindíg egy nyaralással kötik egybe!!Ezért gondoltam hogy esetleg előbbre hozni a szülést egy picivel!Évek óta hozzá járok éjjel nappal bent van a kórházba mert főorvos!nem várhatom el tőle hogy ne menjen el nyaralni úgy és akkor amikor ezt minden évben teszik!!!
2013. ápr. 24. 12:23
 7/14 anonim ***** válasza:

szerintem nincs igazad. a kismamák nagy része nem akkor szül, amikorra ki van írva, így akkor se mehetne, meg előtte +/- 2 héttel se a doki ezek alapján...és nyilván nem egy kismama van...

kérdező, szerintem kérdezd meg, és tudni fogod, meg megmondja, mik a lehetőségeid

2013. ápr. 24. 12:24
 8/14 A kérdező kommentje:
Oké nincs igazam!!!Neked van igazad...majd megkérdezem ha megyek hozzá!!!
2013. ápr. 24. 12:46
 9/14 anonim ***** válasza:

mind3 gyerekemet nála szültem, és egyáltalán nem voltam leszarva!!!

Igaz, a terhesgondozásért kifizettem az x összeget, de a szülésért a töredékét fizettem, mint amit "kellett" volna.

Amúgy itt nem hónapokról beszélt a kedves kérdező, hanem pár napról.

Szerintem is kérdezd meg, azzal nem vesztesz semmit.

2013. ápr. 24. 12:51
 10/14 anonim ***** válasza:

a nincs igazat én annak írtam, aki szerint mi az hogy a doki szabira megy

8-as voltam

2013. ápr. 24. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!