Szerintetek ha a dokim pont akkor megy nyaralni amikorra ki vagyok írva, akkor ha kérem beindítja előbb a szülést? Pár nappal előbbre gondolok!
Ez doki függő!
Nekem december 20-án indította be (kérésemre), mert szerettem volna itthon karácsonyozni a másik kettővel
nem értek ezzel egyet, hisz emberekből vagyunk, egy dokinak is kell a pihenés, ennyi erővel soha ne menjen szabira, mert mindig van olyan kismama, aki pont akkor szül.
Amúgy én jó, hogy beindíttattam, mert a nyakára volt tekeredve a köldök zsinor.
első voltam
Már bocs, de nem azt mondtam hogy ne menjen szabira. De igenis amikorra betervezi a nyaralását, arra az időpontra kiírt kismamát ne vállaljon el. Vagy az kell ugye hogy tömjék a zsebét a terhesgondozásért, anyuka meg le van szarva. Ez nagyon gerinctelen dolog. Azt is elárulom hogy mindkét gyerekem nyakán rajta volt a zsinór. Ez nagyon gyakori dolog. Az egyiket túlhordtam 2 héttel, de teljesen egészségesen, 4 óras alatt megszületett, a másik a kiírt napon, 3,5 óra alatt. Neki 2x volt nyakán a zsinór. Ez nem ritka dolog, és nem indoka a szülésindításnak. Sőt, még probléma is lehet belőle.
Persze ma pénz beszél, kutya ugat. Anyuka rendel, az orvos meg indít császároz stb, persze felelősségvállalási nyilatkozat aláíratva, ő nem hibás semmiben.
szerintem nincs igazad. a kismamák nagy része nem akkor szül, amikorra ki van írva, így akkor se mehetne, meg előtte +/- 2 héttel se a doki ezek alapján...és nyilván nem egy kismama van...
kérdező, szerintem kérdezd meg, és tudni fogod, meg megmondja, mik a lehetőségeid
mind3 gyerekemet nála szültem, és egyáltalán nem voltam leszarva!!!
Igaz, a terhesgondozásért kifizettem az x összeget, de a szülésért a töredékét fizettem, mint amit "kellett" volna.
Amúgy itt nem hónapokról beszélt a kedves kérdező, hanem pár napról.
Szerintem is kérdezd meg, azzal nem vesztesz semmit.
a nincs igazat én annak írtam, aki szerint mi az hogy a doki szabira megy
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!