Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 heti vizsgalatra 2- nappal...

16 heti vizsgalatra 2- nappal betöltes utan megyek az nem baj? Vagy pont akkor kell menni amikor betöltöm?

Figyelt kérdés
mit csinalnak majd?
2009. ápr. 26. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Mármint vérvételre mész? Akkor jó, mert betöltött 16.hét után kell menni minden vizsgálatra! Én 16+3naposan voltam.
2009. ápr. 26. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia. AFP-re én is 16+2 naposan mentem, mert később hétvégére esett volna. Elvileg jó, én is parázom azért hogy nem lett-e elszámolva a dátum...de majd meglátjuk. Elvileg jövöhétre lesz eredmény.

Boldog babavárást!

2009. ápr. 27. 08:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem pár nap igazán nem számít. Én azt sem tudom sajnos pontosan hogy mennyi idős terhes vagyok. Valahol a 24. és a 27. hét között vagyok, UH, naptár mást mutat. Az is lehet, hogy eddig az összes kötelező vizsgálatomat rosszkor csináltattam... De a lényeg: A Babam rendesen fejlődik, rudgos, forgolódik!

Szóval ne aggódj, egy-két nap csúszás biztosan belefér!

2009. ápr. 27. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!