Jövő hét pénteken kell mennem AFP-re, de pont aznap leszek 16 hetes terhes. Most meg azt olvastam, hogy be kell tölteni pár nappal, hogy reális értéket kapjak. Akkor menjek inkább hétfőn?
Állítólag ennél a vizsgálatnál nagyon fontos a pontosság. Nem tudom, mit csináljak. Amúgy erre a vérvételre éhgyomorral kell menni?
Előre is köszi a válaszokat!
Azért ennyire nem kell szigorúan venni!!! Most mi van, ha amúgy el vagy számolva és mégsem annyi vagy, mint amennyi? Az AFP egy nagyon elavult szűrési módszer!
Én pl a betöltött 15. héten mentem, akkor küldtek. Eredményeink tökéletesek és eddig nem is találtak semmi rendellenességet! Ne paráztassátok túl magatokat emiatt!
Amúgy én pl ettem is előtte. Senki nem mondta, hogy baj!
32 hetes kismami
Éhgyomorral menni? Nekem senki se mondott ilyet, délután négyig nehezen is bírtam volna. Egyébként én is pont a betöltött 16. héten mentem, de azért meghatározták előtte UHgal is, aztán böktek.
Eddig nekem azt mondta az orvos és a védőnő is, hogy csak akkor kell éhgyomrosan menni, ha a beutaló szerint az éhgy. vércukrot is nézik! Minden eredményem tökéletes (eddig)!
25 hetes km
Szia!
Ha már van kiírt dátumod akkor szerintem ne változtass.Én 15+4 hetesen mentem erre a vérvételre és ettem előtte.AFP egy fehérje amit a pici mája termel.
Nem lesz semmi baj, menj nyugodtan minden rendben lesz veletek.Boldog babavárást kívánok!
22 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!