Olvastam is többször is, hogy este fürdés után megetetitek a babát. HA tápszeres hogyan? Mennyit adtok neki ha pont ugy jön ki, hogy mondjuk 6 kor evett. Fél8kor fürdés és akkor kap 8 kor is? Mennyit?
Reggeli 6 óra
Tízórai 10 óra
Ebéd 14 óra
Uzsonna 17.30
Fürcsi 20 óra
Vacsi 20.30
4 hónapos kislány
Hatkor eszünk, nyolckor fürdi, játék, simi- kilenckor utolsó tápszer, amennyit kér.
kb. 5X 140-150ml tápszer, illetve kb.160ml krumplisvalami. Eközben, gyümölcslé és tea.
Babám kezdetektől tápszeres, védőnő és doki javaslatára 2 hete vezettem be a főzeléket- egyébként 3.5 hós
Bocs az off-ért.
16:37-est kérdezném, hogy mennyit és mit esztek egy evésre?
16.37-es vagyok.
Egy evésre kb 170-et eszik, de nem tudom pontosan, mert reggel 100% cici van, nem mérem, tíóraira már gyümit kap+cici így azt sem tudom mennyi, 2-kor cic+tápszer és ugyanez délután és este is. Van amikor este már csak 1 percet szopizik, és akkor utána olyan 180 ml tápszert is benyom, szóval azért gondolom, hogy átlag 170-180 ml-t ehet. Most 7 kiló, de hosszú baba, mi sem vagyunk alacsonyak. Ja, és jó az evőkéje.
A gyümit mi orvosi tanácsra 3 hónapos kórtól kezdtük el, akkor még lével, aztán 2 hét múlva pép, most már tízóraira a kaja kb 75%-a az, még nem váltottuk ki teljesen.
4 hónapos kislány anyukája
21:01.es vagyok.
Bocs még egy off-ért.
4hónapos volt 15-én a pici fiam, aki most 64cm és 6kiló, de max 130at eszik. Akkor ezért nem alszik sokáig éjszaka, de már megszokottan egy hónapja 7-szer eszik (abból 1evés fél2-fél3között van, esti fekvéstől függően).
Az alap kérdésre válaszolva mi 5-6körül vacsizunk 120 tápszert, majd onnantól kell 3óra, hogy egyen, mert különben nem eszi meg az esti 130at, így kb. 8körül fürdünk és utána vacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!