11 hetes kismama vagyok szerintetek már megnyugodhatok hogy a babám megmarad. Vagy pont most van még veszélyben a magzatom? . én valahol azt olvastam az első 10 hét a legveszélyesebb szerintetek?
Tudom, nagyon stresszes az első 12 hét, én utána sem nyugodtam meg, sőt, most, hogy már csak 3-4 hetem van vissza megint ugyanúgy félek, mint az első hetekben...
Ez sajnos 'alkat' kérdése, ill. hol jobb hol rosszabb a kismama hangulata. Van akinek eszébe sem jut aggódni, van, aki végig parázza a 9 hónapot.
Mindenképpen tudatosan kell nyugtatni magunkat, a leges-legtöbb baba egészségesen születik és mi is mindent megteszünk értük! Jóra kell gondolni, figyelni a picikénkre, a rossz gondolatok kerüljenek el!
Én is azt hittem, hogy a 12. hét után megnyugszom, de nem... 18 hetesen 1 hetet voltunk a kórházban, de nem lett baj végül. Akkor azt hittem 24 hét után megnyugszom, mert akkor már az orvosok is kötelesek mindent megtenni érte. Nem nyugodtam meg. Jó, gondoltam a 32. hét után már elég érett lesz, ha korán érkezne sem lesz baj. Most a 37. héten aggódom még mindig, nehogy szülés közben legyen valami, vagy valamire nem figyeltek az orvosok stb.
...és ez a gyakorló anyukák szerint már nem is lesz jobb, életünk végéig a gyerekeinkért fogunk aggódni.
Na ezért fontos már az elején CSAK A JÓ DOLGOKRA koncentrálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!