Bugyikérdés! Amikor már elég nagy a méhetek és nappal is kinn maradt, s ahogy egyre nőtt a hasatok, ti mit tettek a bugyitokkal? Annak ugyanis pont ott van "vége", ahol amúgy is mindentől érzékeny.
14 hetes vagyok és engem már most rettentően zavar. Eleinte csak kellemetlen és ahogy telik a nap, úgy lesz egyre fájdalmasabb. Lehajtom persze, de az utcán mégsem lehet úgy járkálni.
Valami "szabadalomra" lenne szükségem, hogy mit lehet tenni ilyenkor!
A mria bababoltban is van,most néztem a honlapjukon,és tényleg fele annyiért mint a brendonban!
Hű, köszi!
Azt hiszem, az alacsony hasút kell megpróbálnom, mert hasam ugye még nincs, ami megtartaná a másikat.
NEkem csak franciabugyijaim vannak - lehet, hogy az egy számmal nagyobb is megoldás lenne? Benézek a lagoonba is, hátha olcsóbban megúszom :)
én terhesen és nem terhesen is ilyeneket hordok csak. Igaz, én a Tescoban veszek 5 db 1200-ért... Már két terhességet bugyiztam így végig és semmi kényelmetleséget nem okozott.
Franciabugyi
Én Triumph Outletben szoktam jó bugyikat venni, ami évek múlva is az marad, nem valami hipermarketes gagyi, sajnos azokkal a fehérneműkkel rosszak a tapasztalataim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!