Teherbe estem harmadszor is, de a férjemnek nem merem elmondani mert a vetetés mellett döntene bármennyibe is kerülne. Most mit tegyek?
Ha nem akar gyereket, akkor milrt nem védekeztetek?
Ha meg védekeztetek, akkor beszéljétek meg, egyszer úgy is meg fog látszani, hogy terhes vagy, sokáig nemtudod titkolni!Egy álást meg nem ér meg a dolog,mert akkor aztán tényleg nehéz lesz felnevelni másik 2 mellett.
Na persze a férfiak...vetessük el, és a védekezés?
Örülök, hogy te örülsz neki, nem akarod megpróbálni meggyőzni őt is hogy ha már itt van a kicsi akkor meg kellene tartani, hiszen ő is a ti 'gyereketek',nem?
Minden esetre én neked szurkolok.
Szia!
Mindenképpen el kell mondanod neki, muszáj, hogy tudjon róla hiszen az ő gyereke is. Közösen kell eldöntenetek, nem szabad kihagynod a párodat sem a dologból, de viszont neki is meg kell hallgatni a te véleményedet. Ha úgy érzed, hogy meg akarod tartani akkor tartsd meg, mert ha úgy veteted el, hogy közben szeretnéd egész életedben bánni fogod. Nem okoskodni akarok, de mért nem védekeztetek egyébként? Ha már nem terveztetek 3. babát akkor ez lett volna az ideális. Ha valami problémád miatt nem szedhetsz tablettát vagy nem tetethetsz spirált akkor a párodnak kellett volna gondoskodni a védekezésről, hiszen ahhoz, hogy összejöjjön egy baba ő is kell. Könnyű neki azt mondani, hogy vetesd el úgy hogy közben is gondoskodott arról, hogy ne sikerüljön be. Ezt azért említsd meg neki! Egyébként ha már tutira biztos, hogy nem akartok még egy bébit akkor én a helyedben elköttetném magam vagy még most vagy ha úgy döntötök, hogy megtartjátok akkor a szülés után.
Nehéz ügy az biztos... Kívánom nektek, hogy jól döntsetek!
Hat ez bizony igy van kettotoke a dontes,nem teheted ezt vele foleg igy hogy te is tisztaba vagy az anyagi helyzetetekkel.
Sok sikert!
3 gyerekre több támogatás jár mint kettőre.... ingyen kaja az oviban, suliban, meg még vannak dolgok...
ruha megmaradt a másik kettőről, pelenkát meg hát lehet venni olcsóbbat is. anyatejen élhet sokáig, de ha nem akkor marad a tápszer.
én nem vetetném el. így van: ISTEN AJÁNDÉKA!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!