Képtelen vagyok az orgazmusra, ez előfordul terhesség alatt?
Ne izgulj, ez is belefér. A terhesség már csak ilyen. Könnyen lehet, hogy pár hét múlva kikészíted majd éjjelente a párodat :DDD
Nálunk így volt, de nagyon élvezte :) Előtte pedig átmeneti zavar volt itt is :P
Szia!
Ha a babát félted akkor biztos nem lesz jó. csak akkor lehet a Babátoknak baja ha görcsölsz utánna vagy közben. De ilyet nem írtál. Ő olyan jó helyre furta be magát hogy attól jobb, védettebb helyed neked sem volt csak akkor. Ne idegeskedj ha az orvos nem mondja hogy gond van akkor "mindent lehet". Most lehet ez hülyén hangzik ha együtt vagytok akkor próbáld meg símogatni vagy izgatni magad (csikló) még plusszba. Betérdel a két lábad közé Te a hátadon fekszel és úgy. A látvány még izgatja is ha nem prűd... (Én is csináltam, meg csinálom is ha szükségem van rá)
Ez nekem is volt, de csak az elején. Olyan is volt hogy elmentem és akkor is meg közben is tök száraz voltam. Fájt is kegyetlenül de még páromnak is a végére egy féldoboz síkosító kellett hozzá.
Napközben, vagyis párban nekem sem megy, szinte izgathatatlan vagyok, bezzeg álmomban.... Jajj... Remélem, azért majd változik...
6 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!