Kérhetem hogy meginditsa a szulest?
Szegénykém! Én ha nem nőtt volna meg a hasam, fel sem tűnt volna hogy terhes vagyok, annyira nem voltak tüneteim. Még a szülést is gyorsan 15 perc alatt letudtam.
Én a helyedben beszélnék a dokival, és elmondanám neki hogy mennyire fáj már minden. Ha magánorvosként alkalmazod, akkor dolgozzon meg a pénzéért. Szerintem elindítható a szülés, mert amúgy is lassan itt az ideje.
Szerintem is beszéld meg vele, ha már fizetsz neki, tehet az ügy érdekében!
Engem a dokim az utolsó héten már direkt úgy vizsgált meg, hogy hátha beindul tőle...persze rohadtul nem volt kellemes, de a második alkalommal meghozta a kívánt hatást. Bár szerintem még az is lehet, hogy enyhe fájásaim voltak, le is állt volna, ha nem visz fel egyből a szülészetre és nem kapok oxitocint, mert úgy vettek fel, hogy mondta a szülésznőnek, hogy rendszertelen fájásaim vannak és szeretném kérni a felvételemet...szóval úgy vettem ki ott a helyzetből, hogy ha nincs ott, ezzel még simán hazazavarnak, de így ment az oxitocin, és 5 óra múlva már a karjaimban volt a kislányom :)))
Úgyhogy mindenképpen beszélj vele!!
Könnyű szülést, és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!