Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zalaegerszegi anyukák tudnátok...

Zalaegerszegi anyukák tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt fogadott orvosom, de most babát várok. Két orvos közül választanék, dr Németh Gábor, vagy dr Horváth Tihamér. Ti kit ajánlotok inkább?
2013. máj. 12. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Dr. Horváth Tihamért választanám inkább, mint Németh Gábort, mind a kettőt nagyon jól ismerem!:) A Tihamér tapasztaltabb orvosilag kiváló szakembernek tartom!
2013. máj. 12. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Tihamér az orvosom júliusban szülök nála, teljes mértékben elégedett vagyok vele, a Németh Gábor egy picit furi, csendes visszahúzódó orvos, őt nem választanám!
2013. máj. 12. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát én egyiket sem :-(
2013. máj. 12. 15:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Indokokat is írtok esetleg pro ill. Kontra?

Köszi:)

2013. máj. 12. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a 3. válaszolóhoz. De ha kettő közül, akkor inkább a Németh Gábor.
2013. máj. 14. 15:14
 6/7 A kérdező kommentje:
És miért nem? Ha nem szeretnétek itt, privát is leírhatjátok:-) Ma-holnap választani szeretnék.
2013. máj. 14. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!!!Én a Németh Gáborhoz járok,és teljesen elégedett vagyok vele,a Tihamért semmiképp sem választanám...

Nem tudom,azóta sikerült döntened?

2013. jún. 26. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!