Mi a véleményetek a zalaegerszegi szülésznőkről? Csak orvost válasszak, vagy szülésznőt is?
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 20:59
1/3 anonim válasza:
Nekem csak dokim volt, de feküdtem bent szülés előtt három hétig, az összes szülésznő nagyon aranyos volt.
2/3 anonim válasza:
Én is feküdtem bent születés előtt tavaly is és 10 éve is. Mind nagyon nagyon aranyos és segítőkész. Az orvosom már nem vállal születést ezért a 3. babának már szülésznőt fogadnék
3/3 tkata81 válasza:
Szia! Nekem van orvosom is meg szülésznőm is.(Vörös Zéta és Keszténé Andi) Én feküdtem bent októberben és az a tapasztalatom, hogy orvost javasolt választani, mert van 1-2 akitől szinte rettegtem, és felháborítóan viselkedett a betegekkel, de a szülésznők egytől egyig aranyosak,kedvesek,segítőkészek. meg egyébként az osztályon az összes nővér nagyon aranyos volt.
Mennyi idős terhes vagy?
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!