Mi elítélendö van abban, ha egy tini teherbe esik?
Szerintem nem kell minden tinit egy kalap alá venni.
Én is tini vagyok és kisbabát várok. Az anyám mindenben támogat mert ő is örül, hogy nagymami lesz. Nem fogok az állam pénzén élősködni, ugyanis a férjem dolgozik és nem az anyám hanem a saját pénzünkből vettük meg a születendő kislányunk szükséges dolgait. Tudom, hogy miért nézik le sokan ha egy tini terhes mert ahol én lakom ott is sok van és legtöbb apa nélkül esetleg intézetben fog felnőni. De vannak kivételek akik képesek felnőni egy ilyen feladathoz. Viszont én akkor sem ajánlom más tininek, hogy essen teherbe mert ez nem pár napra, hónapra szóló dolog.
Én, a családom és a barátaim pedig nagyon várjuk a kis picikém érkezését.:)
30h km.
Látom eléggé megoszlanak a vélemények.
És csak, hogy ne essen félreértés, nem vagyok terhes, csak tini. :D
"De vannak kivételek akik képesek felnőni egy ilyen feladathoz."
Nem akarlak megbántani, de amíg nem szülted meg nem nevelted még te sem tudhatod, hogy mennyire nőttél te magad fel hozzá. De igen lehet van olyan aki felnő hozzá, nekem egy volt osztálytársam szült 18. évesen. A nagymama nevelte fel a gyereket hétvége csak a bulizásról szól meg a szórakozásról, na ő pl tuti nem nőtt fel hozzá.
Kedves 25 hozászolo ,h
Ha tudod hogy baba születése után nincs bulizás hosszu -hosszu ideig és neked kell felnevelned ,és a szükséges dolgok megvanak ,akor felnötél tényleg a feladathoz mert a gyereknevelés nem sétagalopp .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!