Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi elítélendö van abban, ha...

Mi elítélendö van abban, ha egy tini teherbe esik?

Figyelt kérdés
Ti elítélitek öket? Mi a véleményetek róla? Ha egy ismerösötök/barátotok teherbe esne akkor támogatnátok?
2013. máj. 12. 13:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
60%
Volt mar arra is példa, utolsó.
2013. máj. 12. 13:44
 12/29 anonim ***** válasza:
64%
Az hogy egy gyereknek nem valo gyerek ,gyerek tanuljon,gyereknek gyereke születik akor azt is a gyerek szülei nevelik fel mert dolgozni a gyerek nem tud még ,ezel csak a saját és a gyereke életétt teszi tünkre illetve a szülökét .
2013. máj. 12. 13:44
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor elítélendő, ha azért jött össze, mert nem volt képes normálisan védekezni. Ha már ahhoz nagylány, hogy szexeljen, akkor ahhoz is legyen nagylány, hogy felhúzassa a pasival a gumit.

15-16 év alatt meg egyáltalán nem kellene szexelni...

Ha a lányom (még nincs gyerekem egyébként) hazaállítana 16 évesen, hogy terhes, akkor persze mindenben mellette állnék. Ha meg akarná tartani, akkor abban, ha el akarja vetetni, akkor meg abba. Rábíznám a döntést, de azért vagyok az anyja, hogy támogassa.

Engem így neveltek a szüleim, ők is mindig mindenben mellettem álltak/állnak. Még most, 22 évesen is "a nyakukon élek", és tudom, hogy ha teherbe esnék, számíthatnák rájuk. Szerintem nincs ebben semmi ciki, a szülő azért van, hogy segítsen a gyerekeinek.

Szerintem az a furcsa, mikor vki kirakja a terhes gyerekét, holott lenne lehetősége anyagi segítséget nyújtani...

2013. máj. 12. 13:49
 14/29 anonim ***** válasza:
38%
Nem is az az elítélendő,hanem,hogy a szexhez már felnőttnek érzi magát de a védekezés terén semmit sem tesz az ellen,hogy ne legyen baba,pedig egyáltalán nem érett rá egyik sem.Egy 16 évesnek tanulnia kell még sokat,sokáig,hogy megalapozza a jövőjét és nem gyereket kell neveljen.
2013. máj. 12. 13:50
 15/29 anonim ***** válasza:
51%

"Szerintem az a furcsa, mikor vki kirakja a terhes gyerekét, holott lenne lehetősége anyagi segítséget nyújtani..."

Erre mondjak azt, hogy könnyű mas f@rkaval verni a csalánt.... A gyereknevelés nem csak anyagi gond, de ha mar arról beszélünk, honnan van joga a gyereknek rendelkeznie a szulei jövedelmével? Ha ahhoz elég felnőtt, hogy gyereket vállaljon, ahhoz is felnőttnek kellene lennie, hogy el tudja tartani a gyereket es önmagát segítség nelkul. Nem?

2013. máj. 12. 13:56
 16/29 anonim ***** válasza:
53%

Mennyi idős neked a tini?Attól is függ,de egyébként én is fiatalon szültem 22 voltam.Viszont 4 éve dolgozom és 6 éve párkapcsolatom van.4 éve külön lakunk a szülőktől.

Akik a szülőknek szülnek azokat elítélem vagy ha túl fiatalok.Illetve nem tudják biztosítani a babának azt amire szüksége van míg felnő.

2013. máj. 12. 14:13
 17/29 anonim ***** válasza:
36%

"Erre mondjak azt, hogy könnyű mas f@rkaval verni a csalánt.... A gyereknevelés nem csak anyagi gond, de ha mar arról beszélünk, honnan van joga a gyereknek rendelkeznie a szulei jövedelmével? Ha ahhoz elég felnőtt, hogy gyereket vállaljon, ahhoz is felnőttnek kellene lennie, hogy el tudja tartani a gyereket es önmagát segítség nelkul. Nem?"

Bocs, de mint mondtam, engem úgy neveltek, hogy a szülőnek kötelessége a gyerekét támogatnia.

Ha már a saját gyerekedtől sajnálod a pénzt meg az időt, ott k.va nagy baj van.

Majd ha nagyiként vigyázol az egyik unokádra, talán pénzt kérsz a gyerekedtől is? Hiszen megy az időd, esetleg még meg is kell etetned a gyereket....

Igen, 22 évesen egyetemre járok és a szüleim nyakán élek. Ők fizetik a lakhatásom, a kajám, a ruháim nagy részét is.

Cserébe én normálisan tanulok, és később, majd ha dolgozom, igyekszem meghálálni nekik a segítségüket.

Meg majd ha pelenkázni kell őket, akkor nem benyomom őket vmi intézetbe, hanem megcsinálom.

Komolyan, ha nem akarod támogatni a gyerekeid, nem akarsz értük tenni semmit, MINEK SZÜLSZ GYEREKET?

Szórakozásból? Hogy tudják kivel játszani? Vagy mégis miért?

2013. máj. 12. 14:24
 18/29 anonim ***** válasza:
53%

17!

Felreertetted. Nem azt mondtam, hogy nem kell tamogatni a gyereket. A hozzaallasat kell nezni. csak "eloskodik" vagy csinal valamit? Te pl tanulsz. Ez nalam nem eloskodes. Ha mondjuk egyszercsak kozolned, hogy hoppa, terhes vagyok, ugy dontottem, hogy megtartom - es munka tars nelkul a szulok nyakara szulnel, na az mar eloskodes. Mondjuk ebbol a szempontbol nem szamit a kor.

Azt pedig mar leirtam, hogy en hogyan kezelnem a helyzetet - a 6. komment volt az enyem.

2013. máj. 12. 14:30
 19/29 anonim ***** válasza:
65%

Hát én akkor sem érezném magam szarul, ha véletlen teherbe esnék.

Nyilván akkor szeretnék majd szülni, mikor saját magam el tudom tartani a gyerekemet, ezért VÉDEKEZEK RENDESEN.

De ha beleesnék abba az 1%-ba, akinek védekezés mellett is besikerül, akkor nem kapartatnám ki magamból a gyerekemet.

És tudom, hogy a szüleim sem várnák el ezt tőlem, hanem ahol tudnának, segítenének.

És ez szerintem így van rendjén.

2013. máj. 12. 14:37
 20/29 anonim ***** válasza:
67%
Azért ítélem el mert én és a többi dolgozó ember fogja eltartani őt is meg a kölyökét is.........
2013. máj. 12. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!