Szerintetek hogy van ez, hogy minden nap 2-3 tini esik teherbe a GYIK alapján és még legalább 3-4 tesz fel "vajon terhes vagyok? " kérdést?
Hát a mai fiatalok(tizenévesek)tanulás helyett a buliba járnak,és csoda,hogy nem tudják a saját biológiájukat??Lógnak a suliból,nem szól másról az életük csak a buliról,a csajozásról meg a pasizásról.Csoda,hogy tudatlanok??Szerintem nem csoda.Mert már 15 évesen azon jár az agyuk,hogy mikor kellene elveszteniük a szüzességüket.Már bocsásson meg a világ,de én 15 évesen még a tanulásra koncentráltam és meg sem fordult ilyen a fejemben.Még csak a szex gondolata sem.Mivel még gyerek voltam ugyan hova szexeltem volna még.Az felnőtt ,,játék,, nem gyerekeknek való.Úgyhogy én is teljesen el vagyok képedve,hogy hova tart ez a világ?! :O De legalább akkor szexelnének felelősség tudatosan..de az sincs meg bennük,szexelnek össze-vissza,és teszi itt fel a kérdést,hogy lehet-e terhes,és odabent teljes a sötétség. :/
Inkább tanulnának még,és majd ha felnőnek a szexhez akkor kezdenék el.
23/N- 26+4 hkm
A mai fiatalság?
Minden alkalommal, amikor felnő egy generáció, akkor az utána következőket hülyébbnek nézik.
Pedig a tinik most is és régen is ugyanolyan lököttek (persze nem mind!), csak most nagyobb nyilvánosságot kapnak, több a fórum, ahol megoszthatják valós és kitalált történeteiket.
Na azért nem kell védeni a tiniket,mert meg van a magukhoz való nagy pofájuk,ide jönnek ,,segítséget,, kérni,és amikor az ember leírja a véleményét akkor még nagy pofát nyit veled szemben!!Akkor hol itt pl a tisztelet??A mai fiatalokban ez sincs meg!!!Meg otthon anyucinak meg apucinak teszi az ártatlan kis szende szüzet,közben meg miket csinálnak a szülők háta mögött!!És szerencsétlen szülő persze hogy nem tudja a gyereke minden lépését nyomon követni,amikor pénztelen világban élünk,és sajnos a szülőknek menni kell 7végén is dolgozni dupla bérért,meg 7közben túlórát vállalnak,csak hogy az elkényeztetett tini gyerekeiknek mindenük meglegyen amire feltátsák a szájukat..pl:jobb mobiltelefon,jobb laptop,LCD tv,stb.És így persze,hogy nem tudják,hogy a gyerekük mikor merre jár és kivel.Nekem soha nem jutott volna eszembe a gondjaimat idegenekkel megbeszélni,nekem édesanyám a legjobb barátnőm is volt egyben és még a mai napig is ilyen kapcsolat van köztünk.Itt a sok tini lány kérdezgeti,hogy nem-e terhes miközben az anyukája még azt hiszi,hogy szűz,közben meg a kicsi kislánya már elég szépen benne van a szexuális életbe!!Én pl személy szerint azt sem engedném meg,hogy egy 15-16 éves lánynak barátja legyen.Nekem sem lehetett 18 éves koromig,és engem addig nem is érdekeltek a pasik!És el tudnám dobni az agyam amikor itt a 14-15 éves lányok írják,hogy van pasijuk.Hát szép mondhatom!!
(Első voltam)
Ez nem feltétlenül a tinik hibája, hanem inkább a szülőké.
Ha időben, elég figyelmet fordítanának a biztonságos szexre, és igenis a lány kezébe is nyomnának egy csomag óvszert, hogy legyen nála, biztos ami biztos, kevesebb ilyen lenne.
ha a lányok nem hinné, el a srácok folyamatos dumáját, hogy majd vigyázok, és az előváladékban nincs sperma, akkor kevesebb lenne az ilyen dolog.
Ne mondjátok már, hogy csak mostanában szexelnek 15éves koruk körül a tinik, mert az hazugság. 20-30 éve 15-16 évesen már gyereket vártak a lányok, és általában már férjhez is adták őket.
Ideje lenne végre nyíltan beszélni más fiatalabb korban is a gyerekkel a szexről, hogy ne az iskolatársaitól hallja a sok hülyeséget. Nem tabuként kezelni a témát.. Nem csodálom, ha sok fiatal nem beszél erről a szüleivel, mert cikinek érzi, mert egész életében ezt éreztették vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!