Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen nagyon sok a pattanás...

Én20 kérdése:

Terhesen nagyon sok a pattanásom. Ha ki nyomkodom azokat akkor a babán meglátszik a helye?

Figyelt kérdés
Válaszotokat elöre is köszönöm.18 hetes kismama.
2013. máj. 10. 21:32
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat a 9-es válaszolonak,a Tünde1983,13,15,16,19,21-es válaszoloknak a választ nagyon hálás vagyok,,:) :) a többinek meg nem azt kértem hogy oktassanak ki vagy lenézzenek de szerintem ők is tettek már fel hülye kérdéseket nem ártana egy kicsit magukba nézni mert a másikat könnyü lenézni csak elöbb nézzenek magukba
2013. máj. 11. 17:24
 22/28 anonim ***** válasza:
51%

Kedves akárki aki ostoba!Van ndked gyereked?Mégis mi a jó eget gondolsz,ha beütöm a kezem a gyereknek leszakad a karja mélyen bennem?Jártál te iskolába anyu kicsi bogara?

És bocsi de én még nem tettem fel hülye kérdést,mert:1. tisztában vagyok a testem működésével,2.tisztában vagyok a szaporodással és fajunk fejlődésével és 3. a neveltetésem szerint előbb ások kutat,minthogy szomjas lennék.Ergo nem jut eszembe ilyen és ehhez hasonló egetverő marhaság és ehhez nem kell genetikusnak lenni,csak az IQ-d lépje át a falu határait!

2013. máj. 12. 01:04
 23/28 anonim ***** válasza:
61%

Ezért vigyázzatok a szorulással is, nehogy aranyérrel szülessen a pici!

(Irónia vége.)

2013. máj. 12. 09:27
 24/28 A kérdező kommentje:
a 23-as válaszolónak üzenem úgy látom hogy a te IQ-d már a humántolerancia határait is tul lépte mivel még nincs gyerekem ezért tettem föl ezt a kérdést de ássál kutat mielött megszomjaznál a vizcsap mellett te antropologus mentor
2013. máj. 13. 16:59
 25/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, azt a kutas példát nem kell ám szó szerint érteni. Tudod, közmondások. Átvitt jelentés, stb.
2013. máj. 13. 18:42
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát igen értem már, miért van olyan sok ostoba ember... Kár, hogy az ilyenek is csak ilyen simán szülhetnek gyereket... Most komolyan kérdező egy kicsit is belegondolsz ebbe és nem röhögöd el magad, hogy mekkora egy hülyeség ez? Annyiba jó ez egy kicsit ha röhögni akarok vagy egy kicsit feldobódni feljövök ide azt fél perc alatt találok ilyen vicces kérdéseket...
2013. máj. 13. 19:14
 27/28 A kérdező kommentje:
ha szorakozni akarsz akkor te a youtube-t keresed nem tudom hogy miért rontod itt a levegőt
2013. máj. 14. 18:09
 28/28 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nincs gyereked még eszed csak van. Ez józan paraszti ésszel is ki lehetett találni, vagy a szomszéd 10. éves lánya is megmondta volna neked.
2013. máj. 14. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!