Lehet abban valami, hogy ha a terhesség alatt sebet kap a kismama, akkor az meglátszik a kisbabán?
Ez egy babona, tudom, de műteni fognak, egy nagy szemölcsöt kell levenni a tarkómról, és kicsit azért aggódom. Nem egy valakitől hallottam, hogy van abban valami, hogy ha valami történik a kismamával, az a babán is megjelenik. Még a szülészorvosom is elbizonytalanított, de sajnos nő ez a valami a fejemen, és a szoptatás alatt nem javasolta a műtétet a bőrsebész :(
Érdekelne, hogy hallottatok-e erről, vagy van-e valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban. Köszönöm előre is!
Istenem nehogy már elhid :D
Nekem a combomról szedtek le szemölcsöt kislányomon mégsem látszik semmi :D
Barátnőm nagyon csúnyán leforrázta a lábát állapotosan,nem látszik semmi a kicsin.
Én vasalóval égettem meg magam,nem lett nyoma.
Ismerősre rápottyant egy hernyó egy fáról,ahova esett ott a kislányán ilyen szőrös vmi lett.
Édesanyám az ujját vágta meg,anyajegyem lett ott,de már elmúlt.
Nem tudom igazából,szerintem inkább babona!!!
babona
14 hetesen életmentő műtetem volt, 17 centis vágással nyitottak meg, semmi nem látszik a gyereken (már 4,5 éves)
második babánál meg szétvágtam a sarkamat egy törött üvegdarabon, csonthártya is sérült stb, tehát nagyon mély és nagy seb volt, annak sincs semmi nyoma a kicsin ( már 3 éves)
Én egy egy kg-s kutyakonzervet ejtettem a nagylábujjamra és lejött a körmöm.
Nagyon remélem, hogy a kislányomnak minden körme meglesz.
30 hkm
Istenem, anyósom is ezzel az ostobasággal fáraszt...
Ez egy hülye babona.
Nagyon aranyos vagy, hogy így aggódsz a kicsiért, szerencsés baba :)
Ne félj, emiatt semmi baja nem lesz a babádnak, én sajnos picit leforráztam a pocakomat, a kisfiamnak még sincs semmi baja, bár az apukája azt állítja emiatt szeplős picikét és nem amiatt, mert tőle megörökölte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!