Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » összevissza kívánok mindent,...

összevissza kívánok mindent, néha epret aztán tejfölt?

Figyelt kérdés
és tudom hogy nem kéne mindent összeennem tudom én, de annyira nem bírok ellenállni ... aztán meg fáj a pocim hasmars egyebek... mit tegyek ? tippek, 24hkm
2013. máj. 10. 20:11
 1/8 A kérdező kommentje:
légyszi irjatok
2013. máj. 10. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen voltam :-D nekem ugyan nem volt semmi panaszom attól a kevert ételektől amiket megettem. Joghurtos húsleves, mustáros kelkáposzta főzelék, nyers citrom meggybefőttel, sima majonézes kenyér, és még sorolhatnám. Annyit tudnék javasolni, ha már megkívántad, egyél, de ne sokat! Csak kóstold meg, pár falatkát egyél talán így nem fog fájni a hasad. Boldog babavárást! :-)
2013. máj. 10. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom, hogy inkább csak kóstolgass, ha ilyen fura dolgokat kívánsz együtt... :D Egyébként egyél nyugodtan csak inkább kevesebbet...

Nekem most jött elő, fagyi fagyival, nutella, de ilyen különleges dolgokat nem kívánok...

:D

Boldog babavárást :D

28hkm

2013. máj. 10. 20:22
 4/8 Kerria ***** válasza:
irigyellek... én semmit nem kívánok enni :( 16 hetes terhes vagyok, és egyszerűen semmit sem kívánok! Pedig férjem alig várja, csak mondjam mit hozzon...
2013. máj. 10. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:

3as vagyok! Mondjuk hazudok mert volt már ilyen kívánós rész, de már vagy 2-3 hónapja.. csak ültem a tv előtt, és megláttam egy hatalmas sütit.. :D na hát onnantól végem volt... még sírtam is, mert először nem akart menni az embert, mert épp nagy munkában volt, de aztán csak elment :D

Meg egyszer a fánk :D

2013. máj. 10. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:

barbecue szósz sárgadinnyével :D

Nálam ez volt tavaly nyáron a menő!

2013. máj. 10. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is rosszul vagyok, ha sokat eszem, ezért mindig a férjem szól, ha már "szerinte" eleget ettem. Próbálja azért egészséges alacsony kal.tartalmú dolgokat enni, abból nagy baj nem lehet. Tuuudom, én is a kelt tésztát kívánom csokival, de utána mindig megbánom. Ha elmegyünk étterembe, utána mindig kiterülve jajgatok.

20 hkm

2013. máj. 10. 21:23
 8/8 A kérdező kommentje:
próbálkozom, próblkozom.... de az este is megettem 2kiló epret de nem bírok leállni vele:-) hízni nem sokat híztam még, nem olyanokat kívánok ami hizlalna hanem az a baj , hogy összevissza mindent egymás után, és aztán jajgatás van....
2013. máj. 11. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!