összevissza kívánok mindent, néha epret aztán tejfölt?
Én is azt javaslom, hogy inkább csak kóstolgass, ha ilyen fura dolgokat kívánsz együtt... :D Egyébként egyél nyugodtan csak inkább kevesebbet...
Nekem most jött elő, fagyi fagyival, nutella, de ilyen különleges dolgokat nem kívánok...
:D
Boldog babavárást :D
28hkm
3as vagyok! Mondjuk hazudok mert volt már ilyen kívánós rész, de már vagy 2-3 hónapja.. csak ültem a tv előtt, és megláttam egy hatalmas sütit.. :D na hát onnantól végem volt... még sírtam is, mert először nem akart menni az embert, mert épp nagy munkában volt, de aztán csak elment :D
Meg egyszer a fánk :D
barbecue szósz sárgadinnyével :D
Nálam ez volt tavaly nyáron a menő!
Én is rosszul vagyok, ha sokat eszem, ezért mindig a férjem szól, ha már "szerinte" eleget ettem. Próbálja azért egészséges alacsony kal.tartalmú dolgokat enni, abból nagy baj nem lehet. Tuuudom, én is a kelt tésztát kívánom csokival, de utána mindig megbánom. Ha elmegyünk étterembe, utána mindig kiterülve jajgatok.
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!