Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes kismamák, hogy...

34 hetes kismamák, hogy álltok a készületekkel?

Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Én egész jól. :)

A baba szoba kész. Ruhák kimosva, kivasalva.

Cumik, cumisüvegek ilyesmik kifőzve.

Kórházi csomag előkészítve, már csak táskába kell rakni.

Megvettem mindent már a kislányomnak.

Már csak a ő hiányzik... :)

2013. máj. 10. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi most kezdtük a 34. hetet. Úgy terveztem, hogy a 30. hét körül elkészülök a dolgokkal, de közbejött egy költözés. Szóval a babacuccok dobozokban, nagyon sok mindent kaptunk, de még át sem tudtam nézni, hogy pontosan miket, és mi hiányzik. A baba szekrénye egyelőre lapra szerelve áll az egyik sarokban, amíg az nincs összeszerelve, nem is nagyon tudom rendbe tenni a cuccokat, mert nincs hova rakni.

A kórházi csomagba valókat papíron elkezdtem összeírni, még nézegetem a különböző listákat. Jövő héten be akarok szerezni hozzá minden hiányzót, és összeállítom - akkor nyugodtabb leszek.

Az itthoni dolgokkal meg remélem, még időben végzek. Ha nem, akkor majd férjem mos meg vasal, amíg a kórházban leszünk. :)

És te, kérdező, hogy állsz?

2013. máj. 10. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:

1. hozzászóló vagyok.

Nem kaptál listát a védőnődtől, hogy mit kell vinned a kórházba?

Az én védőnőm egy angyal és kaptam egy nagyon jó listát.

Bescanneltem hátha segít neked, vagy bárkinek... :)

[link]

A linken elérhető.

2013. máj. 10. 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Még úgy sem állok mint a második válaszoló:)

2 hét múlva költözünk.

A babának megvettem a ruhákat, fiam lesz, van már egy lányom

A pici megörökli a nagy baba bútor szettjét, de a lányomnak így venni kell ágyat bútort.

Anyámnál van az új fiús babakocsi, kád, hinta... Nem is tudom el tudok-e még azért menni vidékre, vagy elküldtem vele postán.

Hálóinget is vennem kéne, betétet, pelenkát... Férjem rengeteget dolgozik, a lányommal nem akarok a Tescoba menni vásárolni, mert ő a játék osztályon leragad... Lehet éjjel elmegyek:)

De még a pici ruhákat ki sem mostam...

Lányomnál 30 hetesen már minden megvolt, most meg az utolsó pillanatra marad minden a költözés miatt.

Nem is tudom mi lenne ha hamarabb megszületne.

2013. máj. 10. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Köszönöm a listát, megnézem. Kaptam én is, de van néhány praktikus ötlet, ami azon nincs rajta, de más listán szerepel. Igyekszm kiszűrni, hogy mi fölösleges, és mi az, ami tényleg kelleni fog.

Kérdező, hát, nem semmi ilyenkor költözni... Reméljük, bent marad a fiatok, amíg kész lesztek a dolgokkal. :)

2013. máj. 12. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!