Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehetett attól, hogy...

Ez lehetett attól, hogy megfordult?

Figyelt kérdés
Tegnap du a védőnő meghallgatta a szívét,jól meg is nyomkodta a pocakomat ami nem esett valami jól.Utána mikor már végeztem nála elkezdett szurkálni ott ahol azzal a ketyerével nyomta,meg olyan mindjárt megjön érzésem volt a hasamban.Ja meg keményedtem is.Hazaértünk és azt vettem észre,hogy tökre eldeformálódott a hasam.De úgy,hogy először jobb oldalt fönt dudorodott,utána baloldalon aztán meg egész lent éreztem,hogy feszít.Le is feküdtem hamar hátha jobb lesz.De akkor megint jobbról dudorodott ki.Jobb oldalt feküdtem,gyors átfordultam úgy jobb volt kicsit.Aztán eswére elmúlt.De a hasam feszül még mindig.25 hetes vagyok ma.
2013. máj. 10. 08:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet bárhogyan, még nagyon elfér. :-) Múlt héten voltunk a férjemmel 4 d-n, és olyan pózban volt hogy nem értem hogy lehetséges. :-) Az arca előtt a 2 kis keze, és arra ráhajtva a 2 talpa. :D Teljesen összecsomagolta magát. Előtte 1 héttel a védőnő azt mondta hogy lenn van a feje. Szóval pörögnek-forognak ezek a kisbabák. :-) Én is "el szoktam feküdni", néha arra ébredek hogy nagyon mozog, gondolom mert félig hasra fordulok álmomban, és biztos nem szereti. Na akkor átszenvedem magam máshogy és ő is nyugis lesz. Te nem szoktad érezni valamilyen testrészét a hasadon keresztül? Nekem elöl van a méhlepény, mégis néha kemény gömb van itt-ott, ki lehet tapintani.
2013. máj. 12. 10:45
 12/12 A kérdező kommentje:

Nekem is elöl van a méhlepény.Szoktam én is érezni,főleg mostanában.Tényleg olyan mintha egy golyó lenne ott ami ki akarja magát fúrni.Ez a fejecskéje lehet?Tegnap sokszor kinyomta magát,elég vicces formája is volt a pocakomnak. :-)Pár napja oldalt nehezen tudok csak feküdni,és mindig arra ébredek,hogy hanyatt fekszem kezem lábam szanaszét.De így jó.

Nekem azt mondta a védőnő,h.majd a 30. Héten lesz uh.Az még egy hónap.Akarunk menni még egyszdr 4d re kb a 30. héten azt is,mert 2hete ő is becsomagolta magát és nem sok minden látszott az arcából.Te hol voltál 4d-n?

2013. máj. 12. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!