Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig leszek ilyen hisztérika...

Meddig leszek ilyen hisztérika? más is átélte ezt?

Figyelt kérdés
16hetes kismama vagyok vagyis inkább sárkány. Az utóbbi időben egyik pillanatról a másikra elkap egy bőgő hullám és annyi! Tegnap pl.4órán át zokogtam hatalmas baromságokon és közben folyamatosan a férjem piszkáltam. Utálom így magam!!! Annyira sajnáltam má szegényt! És basszus nem tudtam uralkodni magamon csak sírtam és sírtam...más is átéli ezt????

2013. máj. 10. 08:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
En is par hete kezdtem ezt a hiszterikus idoszakot..mindenbe belekotok,szegeny ferjem nagyon sokat dolgozik es en meg rateszek egy lapattal...Vannak olyan napok amikor nem tombolok ugy..De van mikor azon is sirok hogy fesulkodnom kell,vagy elfelejt venni a ferjem valamit amit eppen ennek/innek..Szoval hulyesegeken..Most vagyok 25+5 hetes es azert mar kezd lejebb menni a hiszti,de meg biztos visszater..:)
2013. máj. 10. 14:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést én is feltette. :D Kb. 18 hetesen elmúlt szép lassan az elsárkányosodási folyamat. :D Észre sem fogod venni, egyszer csak elmúlik . :-) 25 h km
2013. máj. 10. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is sírok mindenen, vagy röhögő és sírógörcsöt kapok, vagy csak szimplán elkezdek bőgni. A férjem ilyenkor mosolyog és megölel, tudja, hogy a hormonok miatt van. Bár néha Ő is megkérdezi, hogy biztos minden oké e :D
2013. máj. 15. 09:58
 14/15 A kérdező kommentje:
:D :D
2013. máj. 15. 11:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok az "idegbeteg őrült" kismama. :)

A sírásról jut eszembe, én egy olajfúró toronyról szóló dokumentumfilmet sirattam meg. Mai napig nem tudom miért, de páromtól azóta is hallgatom. :D

2013. máj. 15. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!