Meddig leszek ilyen hisztérika? más is átélte ezt?
Figyelt kérdés
16hetes kismama vagyok vagyis inkább sárkány. Az utóbbi időben egyik pillanatról a másikra elkap egy bőgő hullám és annyi! Tegnap pl.4órán át zokogtam hatalmas baromságokon és közben folyamatosan a férjem piszkáltam. Utálom így magam!!! Annyira sajnáltam má szegényt! És basszus nem tudtam uralkodni magamon csak sírtam és sírtam...más is átéli ezt????2013. máj. 10. 08:15
1/15 anonim válasza:
Igaz én nem sírok, de ilyen vagyok. Mindenre ugrok, gyorsan felkapom a vizet. Már a férjem alig mer nekem mondani valamit. Ja és mindég azt érzem, hogy ideges vagyok. Remélem elmulik.
2/15 A kérdező kommentje:
Pedig tömöm magamba a magnéziumot ,b-komplexet de már utálom magam emiatt....:(
2013. máj. 10. 08:21
3/15 anonim válasza:
igen, mindenki átéli. A hormonváltozás miatt van. Sajnos úgy 1 évig szülés utánig megmarad:S utána helyreáll a rend.
4/15 A kérdező kommentje:
Uhhhhhhhhhhhhhh akkor valami önuralom félét kell fejlesztenem de gyorsan :D
2013. máj. 10. 08:22
5/15 anonim válasza:
Nálam most jött ez elő, pedig a 25. héten járok már. Nem egyszerű, de én ilyenkor mondogatom magamban, hogy "nyugi, csak a hormonok miatt vagy egy idegbeteg őrült", és igyekszem inkább meg se szólalni. Szóval, igen, más is átéli ezt, csak én még igyekszem az elején, lehetőleg még tiszta fejjel lehűteni magam. Embert próbáló, mindkét félnek. Kitartás! Elmúlik! (sok ismerősnél a terhesség végére is elmúlt, de volt, akinek csak a szülés után pár nappal/héttel.)
6/15 A kérdező kommentje:
Nekem abból a szempontból is nehéz,h.az alaptermészetem is rém tüzes . (dupla nyilas :D) Így most nagyon jól elvagyok magamnak :D Idegbeteg őrült ..ez tetszett .D
2013. máj. 10. 08:27
7/15 anonim válasza:
Én nálam szerencsére elmúlt! 34 hetes vagyok azon kívül ,hogy érzékenyebb vagyok szerencsére már nem vagyok házi sárkány! olyan 24-25 hetesen vágták el ezt nálam az elött... huhuuu telefonom földhöz vágtam összetörtem, ordítottam,bőmbőltem, hisztérikus rohamot kaptam...:D ezt mind1 napon sikerült egyszer csinálnom... és fogalmam sincs miből indult... ilyen brutális 2 er volt de az tényleg nagyon durva volt és utána olyan rosszul éreztem magam ,hogy hogy viselkedhettem így... de ez mellet az érzés mellett szívtam a férjem vérét megjegyzéseket tettem és hamar felhúztam magam. Már volt ,hogy inkább elment sétálni csak hogy ne "bántson " meg még jobban ( nagyon jól kezelte a hülyeségem) aztán én is agyaltam ,hogy ur isten nem vagyok normális de nem tudom magam kontrolálni de megpróbáltam és szerencsémre már jó pár hete nyugodtabb vagyok jó néha felhúzom magam de 2 hetente 1-2 belefér :)
8/15 anonim válasza:
Én egy természetfilmen zokogtam, de volt, hogy kitaláltam, hogy a bútorok nem jó helyen vannak. 3 órán keresztül tolattam ide-oda a férjemmel mindent, a bazi nagy könyvespolcokat is, végül minden az eredeti helyére került vissza, csak addigra kaptam két sírógörcsöt.
Pedig alapból nem vagyok hisztis, sőt kifejezetten utálom ha valaki hisztérika.
Terhesség után elmúlik.
9/15 A kérdező kommentje:
Azért de jókat nevetek a hozzászólásokon :D Remélem jó sok komment lesz mert valahol vicces is a saját nyomorúságunk .)))
2013. máj. 10. 11:51
10/15 anonim válasza:
Én 35 hetes terhes vagyok már nálam is helyreállt a rend,de azelőtt,háát finom kifejezés volt hogy sárkány voltam,a párom ccsak hipp-hopp hisztérikának hívott,sokat veszekedtem vele,ő meg csak türte hátha abbamarad!Bőgtem mindenenen,ha kedveskedett akkor az nem tetszett,ha nem szólt semmit akkor az volt a bajom,hogy biztos egy 200 kg-ós bálnát lát bennem,szóval voltak ilyenek!De szépen lassan ez elmúlt egy pár hete!Bár most a babakocsin vitázunk néha,de úgyis én fogok nyerni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!