20-24 hetes terhesen elvállalnátok násznagyságot?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 07:26
1/11 anonim válasza:
Már miért ne? Én takarítást is vállaltam, éjszakai munkát, repülést és költözést is. Csak alá kell írnod, nem? :)
3/11 A kérdező kommentje:
Igen,du 2-3 órától hajnalig tartó bulival:)
2013. máj. 10. 07:49
4/11 anonim válasza:
Vállalnám, ha keretem is lenne rá.
5/11 A kérdező kommentje:
Az van,csak majd azt nem tudom,h annyi idős terhesen h birom az iramot,az egésznapos állást,ülést. Nem vtam még annyi idős terhes sosem,szal fogalmam sincs,ezért is kérdezem,h abban az időben egy kismama hogyan érzi magát.
2013. máj. 10. 07:58
6/11 anonim válasza:
Siman! Nem vagy beteg!!! En jol viseltem/viselem ugyh nem eltt volna gond! 33h
7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy elvállaltam már és meg is nyugodtam a válaszaitoktól,köszi! :)
2013. máj. 10. 08:08
8/11 anonim válasza:
persze! jaj de elmennék már egy jó lakodalomba!:-) 21hkm
9/11 anonim válasza:
Én tanú voltam 2 hete, akkor voltam betöltött 19. hetes. Hajnali 2ig bírtam, addig tinci-tánci meg jó sok kaja :D
Igaz utána kellett 3 nap mire kipihentem magam.
10/11 A kérdező kommentje:
Az nem baj,cs az a nap jó legyen. Nem vok olyan tipus,h elhagyom magam,de még nem vtam ilyen helyzetben. Ilyen keményedés,ilyesmi nem volt neked?
2013. máj. 10. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!