Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvállalnátok, ügyelnétek a...

Elvállalnátok, ügyelnétek a fiúra?

Figyelt kérdés
Egy szellemileg elmaradott fiúval kellene iskolába járni-ott lenni mellette a tanítás alatt ("noszogatni"), ez napi 4-5 órát jelent. Gondolkodom rajta, pedig van munkám de ott akkor felmondanék. Érdekel a dolog, nem megy ki a fejemből amióta megtudtam, hogy keresnek valakit mellé. Most azon kattogok, hogy mi lesz, ha én esetleg idővel továbbállok, mi lesz a fiúval? Nem lenne neki rossz, hogy megszok egy személyt, aztán az elmegy, akkor megint jön valaki új? Ez szerintem neki trauma lenne, nem? 11 éves a gyerek.
2013. jan. 17. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Nem hinném, hogy trauma, gondolom nem te lennél az első mellette, és nem is az utolsó.
2013. jan. 17. 11:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép feladat, és nagyon nehéz:).

Ha hosszú távra el tudod vállanlni,és alkalmasnak érzed magad a feladatra, vágj bele.

De ha a legkisebb veszélye is fennál, hogy nem bírnád lelkileg, szellemileg, ami egy "elmaradott" gyermekkel való foglalkozás jelent, akkor mindkettőtök érdekében jobb, ha nem:).

Van lehetőséged alaposan megismerkedni vele?

2013. jan. 17. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek nehéz, ha valaki sokáig az életében volt és egyszercsak nem. Néha meglátogathatod, ha jó ötletnek találjátok majd,de ez még messze van.

Olyan is lehet, hogy nem tudsz menni vele egyik nap, mert te is lebetegedhetsz stb. Biztos van valaki, aki ilyenkor beugrik helyetted, szóval amúgyis jó, ha van egy-két ember rajtad kívül, akivel jól kijön és velük is mennek a hétköznapok.

Én is munkát keresek, valamiféle szociális belső izékém működik és abban az irányban. Ha esetleg tudsz valami hasonlót vagy hogy hogyan lehet ilyen lehetőségez jutni, akkor örülnék, ha megírnád akár privátban is.

2013. jan. 17. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!