Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Miért késik nagyon...

S. O. S. Miért késik nagyon nagyon félek?

Figyelt kérdés
A barátommal április 27-én szexeltem, de nem védekeztünk. A barátom nem élvezett belém, és azt mondta h előváladék sem volt nála. A menzeszemnek 3-án kellett volna megjönnie,de még mindig nem jött meg. Nagyon félek, streszelek is emiatt nagyon, és erősebb a folyásom is. Hetedikén csináltam tesztet az szerencsére negatív lett, mondjuk délután csináltam. Holnap lesz egy hete hogy késik, ha nem jön meg akkor reggel csinálok, de nem tudom hogy ennyi késés után biztosat mutat a teszt. Segítsetek kérlek.
2013. máj. 9. 16:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
akkor nincs gáz szerintem, késett már máskor is gondolom? nekem egyszer késett 4 napot , terhes voltam :-))))))) de akartam nyugi, viccelek,
2013. máj. 9. 20:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Megjött :):):):):)
2013. máj. 9. 21:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Na látod mondtam énnn,ráparáztál :)
2013. máj. 10. 08:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Örülj neki és legközelebb legyen több eszed, mert még egyszer nem lesz ilyen szerencséd.
2013. máj. 10. 11:37
 15/15 anonim ***** válasza:
11 vok. így lenne már 5 öm a lottón basszus:-) NA jolvan, de mostmár húzz a kukacára gumit!!!:-)
2013. máj. 10. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!