Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Miért késik nagyon...

S. O. S. Miért késik nagyon nagyon félek?

Figyelt kérdés
A barátommal április 27-én szexeltem, de nem védekeztünk. A barátom nem élvezett belém, és azt mondta h előváladék sem volt nála. A menzeszemnek 3-án kellett volna megjönnie,de még mindig nem jött meg. Nagyon félek, streszelek is emiatt nagyon, és erősebb a folyásom is. Hetedikén csináltam tesztet az szerencsére negatív lett, mondjuk délután csináltam. Holnap lesz egy hete hogy késik, ha nem jön meg akkor reggel csinálok, de nem tudom hogy ennyi késés után biztosat mutat a teszt. Segítsetek kérlek.
2013. máj. 9. 16:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Orvos. Legkozelebb meg védekezés, ha szexelsz. A barátodnak meg ne higyj el minden hülyeséget.
2013. máj. 9. 16:34
 2/15 anonim ***** válasza:

Először is. Azt mondta a barátod, hogy nem volt előváladéka... ő ezt honnan tudja??? Szex közben hogy ellenőrizte, hogy volt-e néhány csepp előváladék vagy sem? Sehogy.

Hetedikén a teszt még korai volt. Aktus után 2 héttel érdemes leghamarabb tesztelni, reggeli első vizeletből, mert ekkor a legmagasabb a hcg hormon koncentrációja.

2013. máj. 9. 16:38
 3/15 anonim ***** válasza:

aktus után 14 nappal érdemes legkorábban tesztelni, akkor is reggeli vizeletből, a 7-ei tényleg korai volt

holnap reggel vagy 14 napnál, de kizárólag reggeli vizeletből csináld, mert még ekkor is kicsi a terhesség, már ha van egyáltalán

remélem, ezt megúszod és legközelebb több ésszel fogtok hozzá a dologhoz

2013. máj. 9. 16:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Ráparázol és azért nem jön meg!Nyugodj meg!!! És hidd el megjön
2013. máj. 9. 16:44
 5/15 A kérdező kommentje:
De nem volt orgazmus közelében.
2013. máj. 9. 16:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha előbb gondolkozól és utána szexelsz akkor eszedbe jut hogy védekezni kéne, és most nem kéne paráznod. Remélem nem vagy terhes már csak a baba miatt sem. Egyébként van rá esély az előváladék miatt.
2013. máj. 9. 16:54
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem kell orgazmusnak lennie ahhoz hogy te teherbe ess.Pont azért hívják előváladéknak.Várd meg a két hetet és utána tesztelj.
2013. máj. 9. 19:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Előváladék, én ez nem hiszem el mi 3 évig megszakítással védekeztünk, nem estem teherbe az előváladéktól pedig az én páromnak van. Aztán az elsőpróbálkozásra összejött a baba rendes közösüléssel, ami azt jelenti napi kétszer belém élvezett... Szerintem nem vagy terhes. vagy a barátod beléd élvezett mégis és az vagy, nem tartanám kizártnak mert az előváladékot nem tudja hogy van e ha közben benned van , lehet értelmetlenül vázoltam a dolgokat, remélem azért érted miről beszélek. legközelebb elejétől végéig GUMI!!!!!
2013. máj. 9. 19:46
 9/15 anonim ***** válasza:
előző vok , a barátod nem túl okos ezt akartam kifejteni finoman, . előző vok
2013. máj. 9. 19:47
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem élvezett belém és nem sokáig volt a farka bennem, egy két kökés aztán kivette mert látta hogy aggódom amiatt hogy nem húzott gumit
2013. máj. 9. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!