Terhesen kiskutya?

Figyelt kérdés
13 hetes terhes vagyok, ismerősünknek van egy havanese kiskutyája, amit el szeretne altani, pedig egésséges, és csak két éves.Nagyon megsajnáltam szegényt. szerintetek rosz ötlet lenne magamhoz venni most a kutyust? Nagyon játékos, aranyos, és lusta :))
2013. máj. 9. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ha téged nem zavarna, hogy nagy pocakkal is majd sétáltatni kell, akkor vedd magadhoz! Nekem eleve volt már kutyám, amikor terhes lettem, 9 hónapos terhesen is sétáltattam, nem lett belőle gond. Maga az állattartás sem veszélyes terhesen, ha csak 1-2 állatról van szó! Ha van kertetek, akkor meg semmi probléma :)!
2013. máj. 9. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne rossz otlet. En is terhes vagyok és van kutyánk. Azért mert teherbe estem nem fogom elaltatni a kutyát. Betartod a kello higiéniát és kész.
2013. máj. 9. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:

nekünk is van kutyánk, és terhes vagyok. A kutyának minden oltása megvan, higiéniai előírások betartva. Még a doki is azt mondta, hogy nem lehet baj.

Mi menhelyről hoztuk el :)

2013. máj. 9. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is van kutyánk a lányom 2 éves lesz az idősebbik kutyus 8 éves a kicsi 2 lesz, a lányommal egy idős, most várjuk a 2. babát.
2013. máj. 9. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is van szoba kutyánk! Semmi baj sincs! Ne aggódj! Kellő tisztaság és higénia kell.
2013. máj. 9. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!