Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megfázás terhesen?

Megfázás terhesen?

Figyelt kérdés
7 hetes vagyok és kicsit meghűltem. Ma úgy döntöttem egész nap ágymelegben leszek. Mit tehetek még?
2013. máj. 8. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
ha esetleg felmegy a lázad pl algopirint vehetsz be. Én is voltam beteg terhesen,nem lesz baja a babádnak,ne aggódj. :)
2013. máj. 8. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
nem kell nagyon túlreagálni, szokásos praktikák:) amúgy én is megfáztam terhesen, pedig nem szoktam, szerintem ez is egyfajta tünet kb.:)
2013. máj. 8. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj. Nekem most múlik torokgyulladásom, 9 hetes vagyok. Vasárnap estére be is lázasodtam, 38 fok volt. De csal algopyrin volt itthon, arra meg rá van írva, hogy az terhesség első harmadában nem szabad szedni. Nem vettem ezért be semmit, de a dokim lecseszett másnap, hogy a lázat csillapítani kell, akár algoprynnelis, ha csak az van. Erre figyelj, de ha nincs lázad, nem kell aggódni!
2013. máj. 8. 10:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Lázam nincs, reggel ittam egy neo citrant, de többet nem fogok, max. csak holnap.
2013. máj. 8. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Neocitrant ne igyál. Az tényleg tiltólistán van! Ne szedj gyógyszert, csak lázra! A láz nem jó a babának, de magától a nátha tüneteitől nem lesz semmi baja! Bírd ki, szedj c-vitamint!
2013. máj. 8. 11:30
 6/7 adriennjeni ***** válasza:
neo-citrant nem szabad. én nagyon náthás vagyok, meg a torkom is fáj, de nem merek beszedni semmit.
2013. máj. 8. 12:48
 7/7 A kérdező kommentje:
okés, egyet megittam, többet nem fogok. Köszi a figyelmeztetést!
2013. máj. 8. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!