Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni megfázás...

Mit lehet tenni megfázás esetén terhesen a gyors gyógyulás érdekében?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, és a napokban megfáztam. El van dugulva az orrom, fáj a torkom és tüsszögök. Tudtok ajánlani valamit amitől gyorsan helyre jövök? Elmentem a háziorvoshoz, annyit mondott hogy igyak sok mézes citromos teát vagy menjek be a patikába és kérdezzem meg hogy mit lehet szedni ilyenkor...Patikában calcium-sandoz + Vitamin C 1000 mg pezsgőtablettát adtak és Naturlandos erdei gyümölcsteát. 2 napja semmi változás. Köszönöm a válaszokat előre is.

2012. febr. 28. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem doki mondta, h kamilla tea, vagy hagymatea (2fej hagyma 1L vízben) és minden nap egyek meg 1 gerezd fokhagymát és én még ezek mellé, csináltam egy 3napos oscillococcinum kúrát! (1.nap: 3, második nap 2, 3.nap 1) én rendbe jöttem a megfázásból 5nap alatt!!!

38hkm

2012. febr. 28. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Próbálkozz homeopátiával. Nekem is így kezdődött,de nem kaptam rá én se semmit, mostanra pedig lett belőle egy arcüreg gyulladás fülfájással,fülgyulladással kísérve. Lassan két hete szenvedek,most már antibiotikumot szedek,csütörtökön fülészetre megyek. A napokban javasolták nekem is a homeopátiát,de már késő.. Remélem te nem fogsz így járni!
2012. febr. 28. 13:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Én Calcium Sandoz napi2 meg C vitamin 2000 mg, rengeteg zöldség ,gyümi nyersen. Kamillás gőzölés. Ezüst kolloid 3szor naponta.. 3nap alatt jöttem helyre.
2012. febr. 28. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden nap fokhagyma,pl.pirítóssal+megkenve krémsajttal!
2012. febr. 28. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így voltam - veszélyeztetett terhesként megfázva - és nekem használt a rengeteg C-vitamin és nagyon-nagyon sok mézes-citromos tea.

2012. febr. 28. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Sok citrom, lehetőleg nem forró teába, sok-sok fokhagyma, hagymatea, C-vitaminból nyugodtan vegyél be többet, mint napi 1000 mg, és napi 3 liter folyadék! Jobbulást!
2012. febr. 28. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a 38.hetemben vagyok, és most fáztam meg. Pechemre nem ehetek(ihatok) mézet,mert cukros vagyok. Fokhagymáztam, de most rengeteg citromot eszem, meg grapefruit-ot, és sokat iszom. Remélem szülni nem náthásan megyek.
2012. febr. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!