Ugye nem lehet baja?
Köszi a gyors választ! Kicsit megnyugodtam. Lázat csillapítok persze!
Azért vagyok így megijedve, mert több, mint két évet vártunk erre a kis manókára, és most végre-végre úgy döntött, megérdemeljük, hogy ő legyen nekünk :-)
Szia! Gratulalok a picihez :) kb 1 honapja ugyanez volt velem is. Ami segitett: méz!! Elkepesztoen sokat segitett! Pici kanalankent ettem, ejszaka is mezet szopogattam, ha kohogtem. Tenyleg rengeteg mezet elfogyasztottam a 4 nap alatt ( eddig tartott) + citrom, hagyma, rengeteg gyumolcs , foleg Narancs es grapefruit es sok
Sok folyadek. Ez jol 'atmos'. Oszinten szolva magam is meglepodtem hogy ilyen hamar kigyogyitottam magam, mert en alapbol gyogyszerkapkodos vagyok de most nem lehetett ugye.. Ja es sok pihi ! :)) gyogyulgass! 26 hetes km
Kedves utolsó!
A méz valóban csodákat tett velem is, már teljesen jól vagyok :-) Köszi tippeket! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!