10 hetes terhes vagyok. Amióta babát várok szinte folyamatosan betegeskedem (nátha, orrfolyás, köhögés).7hetes uh-n minden jó volt. Ugye nem lesz baja? Mik a tapasztalatok?
Nincs állat körülötted?
Nekem sokat folyt az orrom, éjszaka bedugult, tüsszögtem.Ezek allergiás tünetek!!Mivel nyáron voltam terhes nagyrészt, ezért valami pollenre fogtam.De pár hónapja derült ki, hogy a cicánkkal volt a baj.(azóta már nincs, mert kiesett az ablakon, még nyáron :()pár hónapja fogadtunk be még 1et, de 1 hétig haldokoltam tőle.Így derült ki, hogy terhesség alatt allergiás lettem a macskára.
Van ilyen, és sajnos ez sosem múlik el.
Egyébként ha meg csak náthás vagy, akkor menj be a gyógyszertárba, és mond, hogy terhes vagy és kicsit megfáztál.Mert terhesen lehet homeos bogyókat szedni, mert az nem árt a babának!Gyógyszerbe én a panadolt és az algopirynt szedhettem kizárólag orvos utasítására!!
Ez valószínű nem allergia, egyszerűen a terhesség miatt legyengült az immunrendszered, és minden sz.rt elkapsz, én ugyanezt csinálom:(
A babának nem árt, a láz árthat, de az neked nem volt (nekem se). A 10. hétben vagyok, ma voltam uh-n, és nincs baj a babával, az állandó nátha ellenére sem. Csak nyugi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!