Fogzási orrfolyás, kis köhögés?
8 hós babánknak 2 foga is jön egyszerre, ma reggelre teljesen letaknyolódott, már 2-szer szívtam orrszívó- porszívóval (vízszínű), de néha egy kicsit köhög is.Ez megzavart.
Az orrfolyást tudom, hogy lehet fogzás jele is, de a köhögés biztos nem. Tipp?
Én is ma vinném a dokihoz pont ezzel a 10 hónapos fiamat, de nem szívesen viszem beteg gyerekek közé. Még mi sem voltunk a betegrendelésen. Most is csak az orra folyik, de már 4. napja. A nyálát húzza maga után, két előkét is képes átnyálazni egy nap... már a 7. foga kibújt múlthéten, de mivel párosával jött az első 6 is, arra gondolok én is, hogy a 8. így jön ki.
Ő már hónapok óta köhög, mindig megijedek, hogy mi ez a köhögés, de a párom szerint csak a nyála miatt, hogy annyi termelődik. Na meg persze, sokszor, hogy figyeljünk rá.
Szóval mi is ebben a cipőben járunk, szívom az orrát, mert sokszor úgy szörcsög, meg enni sem tud tőle, de csak fehér cucc jön belőle szerencsére semmi komolyabb. Majd a doktornő megmondja....
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!