Ha egy nő teherbe esik és elvetél akkor a babát kioperálják belőle?
Vagy mi történik vele? hogy kerül ki a nőből? és ha vslaki ilyenkor nem megy el orvoshoz mer pl nem tudja hogy terhes de evetél akkor azt hogy derítik ki hogy terhes volt és mi történik a babával?
Egy picit hosszú és sok kérdés lett belőle de nagyon foglalkoztat ez a dolog:)
Először is javaslom, kicsit szebben tegyél fel ilyen kérdést, ide állapotos nők néznek fel, elég nyersen fogalmaztál.
Nagyon ritka, hogy egy nő nem tudja, terhes, akkor lehet, ha az elején van, a magzat meg nem tudott megtapadni, megjön a mensese, észre se veszi, egyébként tudta nélkül sok nő jár ám így.
Ha tudja, hogy állapotos (volt), egyből tudja azt is, baj van, hoiszen a vetélés sok vérrel, erős görcsökkel jár, ekkor orvoshoz meg, ált. művi befejezést alkalmaznak, amikor kitisztítják a méhét, azt inkább ne akard tudni, ez pontosan miről is szól.
ha elvetél, akkor általában kijön a magzat (pár hetesen). Nekem nem távozott el, ezért egy missed ab nevezetű műtétem volt, ami eljárást tekintve megegyezik az abortusszal (leszívják a magzatot).
Ha már nagyobb korban hal meg pl. a baba, akkor meg kell szülnie, azt nem tudom h miért.
UH-on minden látható mi van a babával.
Ha vetelés van,akkor baba is volt, ebből kiderül h terhes volt. :) Szövettant is vesznek, abból megállapítható h terhes szövetek voltak-e.
Rendszerint vetélés után javasolnak egy tisztító műtétet,nehoyg szövetdarab bent maradjon, ami később gyulladást okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!