Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 18-án teherbe estem, akkor...

Ha 18-án teherbe estem, akkor azt leghamarabb mikor mutatja ki a teszt?

Figyelt kérdés

Igazából fogamzásgátlót szedek, de ebben a hónapban elfelejtettem bevenni időben többször is és 12 órán túl sikerült csak pótolni.Védekeztünk mellette, csak akkor egyszer nem, 18-án.Szóval csak akkor eshettem teherbe, máskor tuti nem! De egyáltalán ez lehetséges?

Akkor már csak 4 szem volt hátra a gyógyszerből, de abból a kettő utolsó hormonmentes(folyamatosan kell szedni, nincs szünet), akkor kell megjönnie (egyébként nagyon gyengén jött meg, szinte semmi, de ez a gyógyszer amúgy is olyan, hogy alig van menzesz, szóval normál esetben is előfordulhat kimaradás(Qlaira a gyógyszer)...

Igazából örülnék a babának, csak akkor tudjam meg mielőbb, mert nehogy ártsak azzal, hogy szedem tovább a gyógyszert....

2013. ápr. 23. 12:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem hinném, hogy baba miatt nem jött meg rendesen, hiszen még elvileg be sem ágyazódott ennyi idő alatt....az kavarhatott be gondolom, hogy nem szedtem be rendesen?!
2013. ápr. 23. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Kb 14 nappal az aktus után már sok teszt kimutatja a terhességet, tehát olyan 3-4.-e körül tesztelhetsz, reggel.
2013. ápr. 23. 12:51
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2013. ápr. 23. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem peteérés utáni 9. napon már mutatta reggeli első vizeletből a rossmannos facelle tesztcsík. Mondjuk ha nem tudod mikor lehetett peteérésed (ha egyáltalán volt), csak az aktus napját, akkor onnan számolj 2 hetet, mert a megtermékenyülés az aktus után 4-5 nappal is bekövetkezhet még, ha akkor van peteérés.
2013. ápr. 23. 13:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Na hát ez az, hogy a gyógyszer miatt fogalmam sincs, lehetett-e peteérés egyáltalán...
2013. ápr. 23. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!