Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik babkocsit válasszuk:...

Melyik babkocsit válasszuk: ABC Design Pramy Luxe, Cobra vagy Mamba? Kinek melyik vált be?

Figyelt kérdés
Nekem a cobra tetszik a legjobban.
2013. máj. 8. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
a cobra kb fel even belul a szervizben fog kikotni, mert kitorik a kereke. A kornyezetemben mindket cobranal ez tortent. Mondtal is a brendonbam hogy haaat igen ...sajnos tudnak rola hogy elegge hobas a rendszer. A tobbirol nem tudok semmit. De mind szep. De en qunni buzz 4 vennek
2013. máj. 8. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
A cobra az a regi rodeo? Nekunk olyan van es hibatlan, soha semmi baja nem volt. Elado, ha erdekel irjal.
2013. máj. 8. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:

az ABC babakocsiknak kicsi a mózese. Tegnap néztem a brendonban, hogy igen keskeny, max. nyári babának való, akit nem kell beöltöztetni téli bundába, különben nem fér bele normálisan.

nem tudom, hogy ez mindegyik ABC-re igaz-e, de amit néztem, az iszonyú keskeny volt.

2013. máj. 9. 07:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi cobrat vettunk,de nekem nem tunik kicsinek a mozes. Nalam az is szamitott a dontesben,hogy vegul ezt vettuk,hogy ennek nagy a kosara es tobb minden belefer. Eloszor 3techet akartunk,de annak egyreszt a kosara akkora,h kb egy narancsot bele tudsz tenni :) masreszt a kerekei szerintem jobbak a cobranak. Az hogy kitorik a kerek,hat nem tudom. Ki milyen viszonyok kozt hasznalja.
2013. máj. 9. 09:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Megyeszékhelyen lakunk, nem a legjobban a járdák, ezért kellene a nagyobb kerék. Meg sokat járunk falura rokonokhoz, nagyszülők is kertes házban laknak. Még van egy "kis" időm eldönteni :D

21hkm

2013. máj. 9. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!