Vki ismeri a "Baby Merc Agat" babkocsit?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 15:59
1/8 anonim válasza:
Szia,
a sógoroméknak ilyen van.. fél éves a babájuk és szeretik nagyon.. mi is ilyet tervezünk venni :)
2/8 anonim válasza:
Mi ilyet vettünk.Igaz még nem próbáltuk,de élőben még szebb,mint képen.Remélem manónk is jól fogja magát érezni benne
3/8 A kérdező kommentje:
Ti is úgy rendeltétek neten keresztül?
2010. ápr. 1. 17:04
4/8 anonim válasza:
Igen nagyon nehéz,nehezen irányitható babakocsi.
Barátnőmnek van,de belátta ő is,hogy váltani kell,mert ezzel megbolondul :-(
és sajna nem fogsz szinte semmit kapni érte,ha el akarod adni majd
5/8 anonim válasza:
mi pár napja vettük meg,nagyon szép kocsi,és jó árban van.biztos szeretni fogja a babóm is.neten rendeltük,de személyesen mentünk fel érte Pestre.
33 hetes km
6/8 anonim válasza:
Második vagyok,neten rendeltük.Sok minden van hozzá és árban is nagyon jó
7/8 anonim válasza:
első vagyok, neten rendelték .. és mi is úgy fogjuk.. annyi még, hogy ha bolygósítható kerékkel rendeled 6500ft plusz, akkor könnyű lesz tolni :)
8/8 anonim válasza:
Mi is ilyent vettünk.Bolygósitott kerekekkel.Ilyen felszereltséggel ennyiért nem kapsz sehol sem.Nekem tetszik nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!