Normális, hogy már nagyon félek a szüléstől?
Nem kell ezt ennyire túlragozni. A baba sem 1 óra alatt fog megszületni. Bőven lesz időd értesíteni mindenkit, és lesz időd bejutni a kórházba is. Ott pedig más dolgod nem lesz, mint minél jobban ellazulni, hogy a lehető legnyugodtabban éld át az egész folyamatot. A stresszel semmit nem érsz el, csak azt, hogy eluralkodik rajtad a pánik és nem fogod élvezni azt, ami amúgy csodálatos is lehet! Itt van rá egy szép példa, mennyire nem kell parázni és mennyire megéri szépen lazítani! Nem lesz semmi baj! :)
Köszönöm a válaszokat :) így most jobb!
megfogadom a tanácsokat! nem agyalok annyit rajta és az lesz a legjobb! :)
Itt csak a szülésznő van bent orvos nincs mind1 ,hogy kórházban vagy otthon szülsz, csak ha komplikáció van akkor van orvos! Én úgy érzem a terhességem elejétől kezdve ,hogy a férjemnek ott a helye mert tudom ,hogy nagy támaszt fog tudni nekem nyújtani és jó lesz ,hogy valaki az anya nyelvemen fog hozzám beszélni! :)
Igen, nekem is bent volt a férjem. Nagyon nagy támasz, otthon ne hagyd :) Az egész olyan személytelen és a férj, olyankor olyan nagy segítség. Mert a fájdalommal egyedül vagy, egyedül kell megbirkóznod vele. A férjem nagyon aranyos volt, nézte a CTGt és biztatott, hogy mindjárt vége :) Jól esett :) Édesanyámat viszont én sem hívtam, lehet ez furcsa tőlem, de igazából ez most csak rád és a férjedre tartozik, mert ti lesztek akkor egy család.
Én 16órát vajúdtam, szóval kell a támasz. Mindennek meg van előnye hátránya. Állítólag a gyors szülés fájdalmasabb, mert gyorsabban tágulsz ki
wow. utolsó, én alig várom, h vlgre végre gyerekem legyen, de a szülésért még nem irigyeltem senkit :). remélem nekem is ilyen fantasztikus élmny lesz majd, de egyelőre azért cidrizek egy kicsit
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!