Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szóltok az Ilka és Félix...

Mit szóltok az Ilka és Félix nevekhez?

Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 15:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%

így van senki sem sértegetett vagy írt bántót. mindenki leírta, h milyen benyomást keltenek benne a nevek,mire asszociálnak, ha meghallják. azaz, h ki mit szól hozzá... nem épp ez volt a kérdés? hoyg lehet ilyen sértődékenyen élni?! erre még a terhesség se mentség. az én kisfiam neve antiszemita megjegyzések céltáblája lett uitt. és még akkor sem jöttem ilyen szöveggel, h mennyi Dani meg Barnus van a világban, meg hogy én csak egy nem szokványos nevet akarok adni, miért kell bántani...

1. vagyok egyébként. és igen, az tényleg Ilcsi, de valahogy mégis ez ugrik be

2013. máj. 8. 15:55
 12/24 anonim ***** válasza:

11. vagyok

ja és nálam ráadásul nem is az volt a kérdés, h ki mit szól hozzá, nem a véleményükre voltam kíváncsi, hanem arra, h ismernek-e ilyen nevű ovis, kisiskolás kisfiút, azaz h a környezetükben mennyire gyakori ez a név...

2013. máj. 8. 15:59
 13/24 A kérdező kommentje:
Itt egyik sincs! Például a lányom Emma, és eddig csak egy kislányt találtam a játszin aki szintén Emma, de ő már nagy csoportos ovis
2013. máj. 8. 16:03
 14/24 anonim ***** válasza:

Én már írtam az előző oldalon hogy nekem tetszenek. Egyébként itt tényleg nem szabad ilyet kérdezni:))

Mert ha gyakori nevet írsz arra a válaszolók fele azt írja milyen uncsi és milyen gyakori meg dunát lehet rekeszteni vele stb. stb. ha meg ritkát írsz akkor le"carozzák" hogy az milyen béna meg kiszúrsz a gyerekkel, hidd el jót nem tudsz csinálni névválasztás terén:DDD

Felénk pl. Emma van vagy 4 (2 a fiam ovis csoportjában ,5-6 évesek) 2 a lányoméban (3-4 évesek).

A nagyfiamnak gyakori neve van azzal az volt a baja mindenkinek hogy hú majd minden 2.gyerek az lesz (megjegyzem az ovis csoportjában nincs ilyen nevű persze suliban lehet hogy lesz),

A lányomnak igen ritka neve van az se tetszik ám sokaknak mert miért pont ez mikor annyi SZÉP név van.

:D

2013. máj. 8. 16:09
 15/24 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Nézd, a ritka nevek azért ritkák, mert ritkán adják őket. Miért adják ritkán? Azért, mert ritka hogy tetszik valakinek. Ne csodálkozz, hogy többségében ilyen válaszokat kaptál. Én bíztatlak, hogy add őket a gyerekednek, ha nektek tetszik.
2013. máj. 8. 16:09
 16/24 anonim ***** válasza:

az Ilka nekem is tetszik :)

de rajtam kívül senkinek a környezetemben .

2013. máj. 8. 16:30
 17/24 anonim ***** válasza:
60%

A Hanna mostanában - néhány éve-tényleg lerágott csonttá vált. Pedig szép név, de olyan sokan adják ezt a nevet, hogy ez riasztó.

Az Ilka nekem nem tetszik. A Félix klassz név, de nem tudom, hogy adnám-e a gyerekemnek...

2013. máj. 8. 16:34
 18/24 anonim ***** válasza:

Engem nagyon idegesít, hogy csak a Hanna és a Bence a szép, aki ritkább nevet akar adni, azt meg lehordják mindennek....

Az Emma az egyik kedvenc lánynevem :)

A Félix nagyon tetszik, de az Ilka nem igazán...

2013. máj. 8. 16:51
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek, de mindkettőből ismerek kisgyereket, Félix van a családomban is. De nekem a Hanna és Dzsesszika sem tetszik. :)
2013. máj. 8. 18:39
 20/24 anonim ***** válasza:

Ilka nem tetszik, de nem azért mert ritka, és a Hanna sem tetszik egyébként. Akkor már inkább a Milla.

Félix van a környékünkön 2is, és édes kis krapekok- tetszik is ez a név.

A Maxim tetszett még eddig, de most lett egy Maxi a fiam angolos csoportjában és olyan egy nyámnyila nyálas kisfiu-és ráadásul az anyja is mindig nyávogva beszél hozzá- hu a hideg kiráz tőle- azóta ez a név sem tetszik.

Emmát ismeres jópárat, de ettől függetlenül nagyon szép név!!

Babát vársz? gratulálok!!!!

2013. máj. 8. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!