Anyukák, mikor lép érvénybe az új szocpol? Van még valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Márciusban ígérgette a híradó, de azóta csend van. Ha most vennénk meg a lakást, akkor később utólag már nem kaphatjuk meg? Érdemes lenne kivárnunk?2013. máj. 8. 14:15
11/19 anonim válasza:
Sajnos nem tudom a választ, de minket is nagyon érdekelne a dolod, mi már vettünk használt házat , van 2 kislányunk , szóval a visszemenőleges része lenne fontos - de valahogy az a sejtésem, hogy túl szép lenne :( pedig valahol igazságtalan, hogy lecsúsztunk róla!
12/19 anonim válasza:
Három gyerekkel akartok akkora lakásban nyomorogni? :(
13/19 A kérdező kommentje:
"3 gyerekre írnánk alá, most várjuk az elsőt"
hol olvastad, hogy 3 gyerekkel akarunk ekkora lakásban nyomorogni? :)
2013. máj. 8. 15:03
14/19 anonim válasza:
Feltételeztem, ha már megvennétek a kicsi lakást, abban is szándékoznátok utána is maradni. Ha meg aláírnátok a szocpolt, muszáj lenne vállalni hármat, vagy vissza kell fizetni.
Vagy úgy gondoltátok, egyszer megvennétek ezt a lakást, később pedig nagyobbra cserélnétek?
15/19 A kérdező kommentje:
igen, úgy gondoltuk! ;)
2013. máj. 8. 15:20
16/19 anonim válasza:
Én úgy tudom,h használt lakásra félszocpol van.
17/19 anonim válasza:
3 gyerekre nem is lehet megelőlezegőt felvenni, 58 nem nagyon pici ehhez. Mellesleg igen drága is 11mhasználtan.
18/19 anonim válasza:
Utolsó,egyáltalán nem drága a 11m használtan... Nálunk is ennyi. Oké,biztos vannak helyek,ahol olcsóbb,de nem az az átlag.
19/19 anonim válasza:
De az elég drága egy használt lakásért, jó vannak olyan helyek Bp-en ahol nem, de mondjuk ha három gyereket tervezek, akkor inkább ennyiből veszek máshol egy nagyobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!