Hogy lehet ezt a terhesség elejének titulálni? :-)
17-es 13-mas vagyok.:D
A végére nagyon nagy hasam volt és a lányom 3950grammal született.:)
Nem lesz pici a babád.:)
Köszönöm a véleményeket! Egyikőtök kérdezte a súlyomat, de igen, kb. 10 kg plusszal indítottam. De az eloszlik, így a hasamra nem jutott sok háj, tehát nem attól nagy a hasam. A 34 hetes pocak nagyon szép a képen, majdnem ekkora az enyém. :-)
Tegnap a terhesgondozáson ( a várandósgondozás tényleg szebben hangzana) láttam egy kismamát akinek akkora hasa volt, hogy csodálkoztam miért nem borul fel. :-) Szóval van hová nőnie a nők hasának. :-)
Kedves utolsó hozzászóló, ez a másik, hogy olyan kevésnek érzem ezt a 40 hetet, úgy értem hogy ha a 30.hét után jön a neheze, hát akkor az már csak 5 hét!!! Nekem az egész nagyon repül, 3-4 hetente van vagy védőnő, vagy nőgyógyász, vagy vérvétel, vagy UH, és annyira feldarabolódik az egész, hogy nem is emlékszem mikor telt el az eddigi 25 hét. Vagyis hát 21 a pozitív teszt óta.
Hú még eszembe jutott valami. Ti a 25.héten mennyi plusz kg-nál jártatok? Én 2,5 -nél tartok, de már előre tartok attól hogy ha abbahagyom a munkám (házvezetőnő vagyok) , majd felrepülnek a kilók. Lehet tartani egy "egészséges " szintet?
Én a 25. héten 5 kg+-nál járok. Ahogy már mondták, nem kicsi a gyerkőc és ma is mondta az orvos, hogy kössem fel a nadrágom, mert "nagyon szépen nő". :)
Nekem is munka után jött fel 1+ kg, de ugye ilyenkor állítólag már belendül a súly, mert a baba is hízni kezd. (Meg a mama is, ne szépítsük. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!